Sampai Sudah Nuffnang Cheque :)




Yippiee! Baru je semalam gtaw ttg Nuffnang Payment Advice. Pagi ni...bila Ramzi (mat despatch) masuk opis...terus lanting zie a mail. Tak yah buka...dah tahu dah pun apa benda alah kat dlm tu. Senyum meleret-leret kooo akuuuuu..hehe.

...Alhamdulillah. Rezeki pagi. Pape, Handbag Guess satu! Hahaha... macam ler cukup kau! Huhu. Maybe akan shopping baju kat kedai sendiri je kot :P Apa yg pasti, akan beli something yg "nampak" sebagai "tanda" itu adalah duit hasil berblogging :)

...Tak nak guna utk mkn. Nak guna kesemuanya utk shopping di kedai sendiri. Hiksss :P













Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

15 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

i pon camtu gak.. beli barang tak belanja utk makan pon hehe

Riena Haiqal said...

Alhamdulillah... rezeki di awal pagi ke tu.. hehehehehehE>> (^_^)

Siti Asiah said...

masyuk tu Zie...hik2, asiah bl ntah ak dpt cek dr nuffnang...blm ade rezeki lg...huk2

My Life's Journey said...

waaaa best yunk ..bena kata ktk ..beli barang pake tanda hasil berblog yang kitak dapat .. (^_^)

ct cheery said...

bestnyer..nak FM dari sarawak satu!!haha..leh lak main order yeh..

azizah :) said...

betul2.. biar guna hasil berblog dengan brg2 yg kita nampak.. baru puas hati :)

Fyna Ahmad said...

waaaaa..bestnya. ^_^ jeles i.

~♥dieyba_baby♥~ said...

best nye.. baik suami akak.. bila lg nak pkai hp canggih2 kan.. hehehe

Sukma Haron said...

bestnya boleh beli brg yang kita idamkan.....

Dawia ❤ said...

bestnya kak zie dah banyak kali cash out nuffnang..

wia xpenah pun lagi. ;)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Hehehe..best! blh shopping!! bg sofia shopping tuh pengubat di kala stress keje..haha

regards,
Unsmiley

ArELeEz said...

leez br cash out sekali. nk bg dia beranak-pinak dulu br cash out lagik. he3..

Misz Mieza said...

Ya Haula peplum satoo! Ngehehehe! ^^,

nik ros said...

wah.. rezeki gak tu walau 100 lbh.

tak try mohon iklan Exabytes. dia tak ganggu nuffnang tapi cuma dpt rm50 untuk 3 bulan kontrak.

izzati husna said...

untungnya awak cuba bagi tahu cara cara nak tingkatkann viewer blog.. huhu haritu ada dapat tapi xlah banyak mana