Shopping di Kedai Sendiri... Hehe





Salam isnin, uols! Pssttt...Weekend ni tadi zie shopping secara online di kedai zie sendiri ler noks. Almaklum ler org dah ada on9 shop sendiri, apa pandang kedai on9 yg lain kan. Harus support bisness sendiri...hahaha. Dushhhh.

...Zie rembat this Peplum Jacket Blazer :) Since zie berbisness secara dropship, so harus ler zie kena tunggu supplier zie utk kirimkan zie baju ni. Tak sabo koo nk pakai.






Nih tgk...lawa kan? Seriously...tak sabar pakai. Mana tahu kot kot badan terus whoosshhh jadi se-slim gitu. Hahaha. Berangan :P Takpe, nnti dah sampai my order ni dari my supplier, akan ku tayang kau! Lalalala....

...nak berjacket Peplum ni gak? Available in black n white color taw. If nak...better ko rembat skrg noks. Sementara kedai zie sdg mengadakan 10% diskaun sepanjang bulan ni ^_-




P/s:
Click SINI utk ke
kedai zie -- Zie Madini™ Store 














Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

7 comments:

KhaiZa said...

memang cantik.

ucupiza said...

lawanye sis peplum jacket tu,camana nak order sis..berkenan jugak ni..

Zie Madini said...

UCUPIZA
-- hehe. nak gak ea. ko just terjah je blogshop akak tu. Ni link entry peplum tu --> http://ziemadinistore.blogspot.com/2012/12/peplum-jacket-blazer-black.html

then isi order form ek.

azizah :) said...

cantikkk betul! kalau pakai smart ni..

Nurul Ain Zulkarnaind said...

cantiknyaaa

Najwa H. said...

kacakkk tapiiiiiii argh. mesti free size tok eh. =_=

Riena Haiqal said...

siyes sangat2 cantik la.. (^_^)