Suci Koooo Hati Husband Akuuuu :P




Remember entry yg gtaw zie skrg pakai hp zaman batu ni??? If tak remember, click SINI utk baca balik :)  Well, memandangkan hp Samsung zie still repair (claim warranty...sbb tu ler ambik masa lama nah)...

...Husband zie baik hati koo uols. Dia bagi zie pakai handphone dia, dan hp zaman batu ni, dia pakai.







Ni lah handphone dillah yg zie pakai. Dillah bagi zie terus hp dia ni. Dia kata, biar dia je yg pakai hp zaman batu tu. Zie pakai smartphone dia je. Apa lagi ko aku uols...terus gembira bukan kepalang. Terharu pun iya gak..

...cam alolololo, soooo sweet gitu. Hehe. Bersyukur dpt husband mcm dia :)











Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

10 comments:

My Life's Journey said...

Hihi ... bagus yunk .. dapat ktk ambik gambar anak ktk banyak2 dalam hp ya untuk kenang kenangan husband ktk yunk (^_^)

ct cheery said...

jelesnyer..nak husband mcm tu jugakk!!dushh..dushh..2 kali

Dila Abdullah said...

wahhh, HTC terus zie dapat...

Misz Mieza said...

Asben2 kita ni lebih mementingkan kegembiraan hati si isteri.. Walaupun henpon kuh idokler smart mane.. Tapi asben sanggup tukar hp dia yang bercamera ngan dahku yang henponnya tak bercamera.. Touching sesaat~~ Sobs! T_T

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam.Untungnya dpt HB yg sungguh baikhati,semoga terus bahgia.Aminn

Berminat dgn PEMANGGANG AJAIB dgn harga murah,Jemputlah singgah ke blog saya.Terima kasih

Ena said...

hehe..

cam asben akak jugak..

azizah :) said...

janji isteri happy suami sanggup kan buat apa saja.. :)

Riena Haiqal said...

wahhhh suami yang memahami ar.. jeles pulak.. heheheheh...

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Hehehe..oklah tuh..alhamdulillah~

regards,
Unsmiley

ArELeEz said...

u've been tagged! ;P

http://asleez-asrolareleez.blogspot.com/2012/12/tag-25-random-facts-about-me.html