Tempoyak Goreng.. Yumm Yummm



**pic credited to google**



Td zie makan ini :)  Err...ada lg ler makanan lain selain ini :P Hari ni zie berbekal...hehe. Tp lupa plak nk snap. Tu yg dok pakai picture dari google tu. Hehe. My favorite dish ni --- Tempoyak Goreng :) 

...Dan dan lagi if di campur dgn udang. Perghhh! Berpinggang² nasik ko bertambah taw. Hehehe. soooo nyaman :P










Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
AMY AMEERA MEKU-UP
-- Click SINI :) Siapa yg memerlukan
khidmat andaman utk nikah, sanding,
tunang, dinner etc ....MUST hired Amy
Ameera!!! Why??? coz her touch mmg
sgt superb! Dijamin tak akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

11 comments:

Izzati Asyraf said...

1st time tgk tempoyak goreng..selalu fresh je tempoyak tu..dapnyaaaaaa

Sally Yatiey said...

Nyaman! :)

~♥dieyba_baby♥~ said...

wahhhh sedap nye.. nyummy2.. tapi dieba x suka tempoyak

Misz Mieza said...

Tempoyak is sangat syorga kalau dapat makan kan ? Tambah2 plak kalau goreng buat sambal macam ni.. Nangesss weyh.. ^_^

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Uiksss...tempoyakkk!sedapnyaaa!YM pun loveeee it so much!ngeeee

✿A I N A A✿ said...

tak minatnyaaaa tempoyakkk.. durian minat.. huhuhu...

eVa said...

mek xpande makan tempoyak koh.. sbb nya durian hahaha.. tp rugi bh xcerik.. yalah kdg2 jeles mek org pande makan.. huhu

Dila Abdullah said...

tempoyak goreng...??? first time dengar.. gulai tempoyak pernah dengar la... aper la rasa???

:: Riri-Fatieha ::~ said...

btl2, suka tempotak msk dgn udang... memang berpinggan tambah...

azizah :) said...

first time dengar tempoyak goreng n memang tak makan tempoyak pon..hhee

Riena Haiqal said...

tempoyak goreng? dah la saya ni tak makan tempoyak, dengar tempoyak goreng memang 1st time juga la..