Tidak Sihat Sudah :(




Uwaaaa! Zie kena heavy flu hari ni :( semuanya gara² zie kurang rehat (day n night non-stop bekerja) dari minggu lepas. sudahnya...hari ni, zie rasa cam nak demam je :( Dahlah weekend ni husband still belum dapat balik...

...dia still outstation. Kena lg dengan weekend ni emak zie gi kursus jenazah selama 2 hari...nampak gayanya...kenalah jaga Mikail seorg² dgn keadaan kurang sihat camni :( sobsobsob. Need my husbandddddddddd...





Nasib baik kat opis ni ada pills flu. So zie telan 2 sekali gus....hehe. Now, i am sleepyyyy. Uwaaaaa! Kenapaaaa lah my manager belikan pill yg mengantuk utk staff. Cuba lerrr bila yg tidak mengantuk tu.

Pening dh kepala zie tahankan rasa mengantuk ni :( Serba tak kena zie hari ni taw...











Blog Pilihan Entry Ini 
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::





Zie MadinCopyright©

11 comments:

Riena Haiqal said...

semoga cepat sembuh ye Zie... alahai begitulah hidup seorang ibu dan isteri yang berjauhan dengan husband kan..

Najwa H. said...

kak zieeeee, pil selsema ya dimakan sebijik sehari jakkkk.. kuat yaaa... antihistamine ya nak? biasanya selsema pun meds sebijik sehari jak.. nya very strong.. :(

Wak Gelas™ said...

wak pon baru kebah dari demam jugakkk.. Uhhuuuu

Zie Madini said...

NAJWA
-- hehehe. bukan antihistamine la ya sayang. hehe. laratadini, 10mg jak..hehehe.

xda berkesan lalu dgn kmk. cuma molah mek ngantok jak. tp flu masih juak :(

Steffany Daph said...

moga cpat sihat zie (: biasa la skrg, mmg byk org kena flu, demam, batuk. cuaca dan persekitaran pun x menentu.

Misz Mieza said...

Alahai, kesiannya.. Get well soon dear!

azizah :) said...

get well soon kak... makan ubat..rehat cukup.. jijah pon flu sekarang ni.. mybe kurang rehat n tidoo ni.. seksa bila flu ni..

eMm@a Zaheera said...

hope you get well soon dear..

✿A I N A A✿ said...

sekarang ni tengah musim selesama... kawan2 ena pun banyak yg kena.. hurmm btw, get well soon ye sis.. rehat secukupnya

Uchi kay-f @hmad said...

emm pn.zie klu nk flu num teh o limau suam pastu sapu minyak cap kapak kat kepala di tepi dahi,area tengkuk ..pastu tidur..slmt mencuba...

ketikketok said...

".. to love is to care, to care we must share..."
get some and feel awesome at BBC MARDI Station CH39000