To My Dear Customers




Entry ni khas buat customers zie yg sudah membeli pakaian wanita (Korean fashion clothes),  Sorry ea if sampai skrg zie belum lagi kasi uols Tracking Number sebab some of the orders are still in "Order Processing" status. Please take note, all Korean fashion clothes are all Pre-Order items.

...so Pre-Order items ni memang memakan masa sikit la. But we promised barang² uols akan di hantar selewat²nya 7 hari (tak termasuk Sabtu, Ahad dan Public Holiday) sekiranya semuanya went smoothly.

Sorry for the delay ea uols. Kalau stock di tgn zie...memang zie akan cepat² hantar. But sadly...stock tak di tgn zie. Zie have to throught another more party. Thats the way Dropship business is...huhu.









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MUMMY FITRYNA IN DA HOUSE
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

3 comments:

Misz Mieza said...

Dropship business mmg macam tu lah kan.. Bagi yang dah biasa tu fahamlah.. =)

azizah :) said...

biasalah kan.. banyak prosdur n proses nak buat..

Riena Haiqal said...

dugaan la tu kan... dalam bisnes.. (^_^)