Yippiee!!! Siap Sudah




Yahooooo! Merdeka!!!! Siap sudah ke semua urgent paperworks. Hoorayyy! Boleh dah tumpukan 10% perhatian dgn invoicing...hiksss. Semalam my boss bagi zie satu lg tanggungjawab baru. Task tu...zie harus deal dgn council arrr...huhu.

...sejujurnya, zie tak suka deal dgn council. But then have to ar kan. Since boss dh bagi...takkan nk say tak nak plak. Hemprhhh. Mula hari ni...if traffic light ada masalah, mereka have to inform zie. Then zie will keep the record bla bla bla.

...arghhhh! will be darn busy. Takpe takpe. Bosses zie ni jenis yg "tahu reti". Harap-harap dpt 15% increment lg...kehkehkeh











Blog Pilihan Entry Ini 
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::





Zie MadinCopyright©

3 comments:

Riena Haiqal said...

alhamdulillah.. heheheheh. teruskan bekerja ye Zie..

azizah :) said...

happy working kak yer..

Misz Mieza said...

Seronok jer nampak environment keje Zie even busy & terikat ngan timbunan kerja.. Kalau MM, MM tak kisah as long as I'm happy with my work.. Lain la macam yang MM kena baru2 ni.. Seharian ko aku berjalan buat advertising.. Dah elok dapat keje haku tak masuk keje.. Haha!

Nak update kat blog tp still lemau2.. Haish~~