Ada Anak Orang Tu Pakai Pakaian Baru Weh :P




Tada!!!! From head to toe budak tecik nih pakai pakaian dari kedai mama dia...hehe. Harus koooo dalam rumah pun pakai kasut. Feeling mat salleh sekejap..haha.  BTW, Mikail sedang memakai set Batman Pyjamas - Brown Stripes :)

...if uols nak anak uols ber-Batman Pyjamas gak, uols boleh click SINI utk more info ^_- 1 set berharga RM35 sahaja :)





Tunggu dia tido, baru leh snap gambar dgn sempurna ^_- hikss..






Haaa...comel tak yg ada kat pergelangan tgn Mikail tu? hehe...itulah di panggil Lamaze Wrist Rattle - Bee :) RM9.90. Juga dari kedai zie..hehe. Selain dari bee, ada Lady Bug yg comel. Uols boleh click SINI utk skodeng ea *__*






Dan akhir sekali, juga item dari kedai zie gak. Nike Prewalker Shoe. Utk Design ni dah sold out dah uols. Hot selling item nih. Insya'ALLAH if ada lg stock...zie akan announce ek :)










Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan melihat
fungsi2 Pen Digital al-Quran. Miliki pen
ini utk memudahkan anda menghafal dan
belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this section?
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

16 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

wahhh comel nye mikail.. cntik nye baju mikail.. gambar batman lg tu.. nnt dieba plak shoping kat kedai akak.. hehehe :)

Jehan Najib said...

baby tido pakai kasut :D

Izzati Asyraf said...

amboi..full set baru ti..aisy jeles ni..hehe..

✿A I N A A✿ said...

alololo, hensem boy!!! smart!

korie hensem said...

alolo, kecik2 a jd model ;)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

wahhh comel nih..baju2 macam nih memang sangat comel bila dipakai pada baby..dahla mikail nih comel..tambah2 comel la jawabnya

regards,
Unsmiley

My Life's Journey said...

Makin comel mikail jadinya yunk .. bagus juak ktk jadikan mikail model ..memang super cute mikail tok yunk (^_^)

Anne mahli said...

cute!! order dr ktk lah klak barang2 baby mun baby mek dh deliver klak,hehehe

Zie Madini said...

ANNE MAHLI
-- hehe. boleh dear :) support biznes mek ow. hikss

pha is said...

amboi.. dengan kasut siap.. heheh

Siti Nurhayati Dollah said...

Comel sangatt. Baju tu buat dia makin hensem

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

wahhh smart..hensem mikail pakai...

regards,
Unsmiley

azizah :) said...

kak! smartnya... hensem mikail pakai... insyaallah ada anak nanti jijah usha2 blogshop akak :)

Riena Haiqal said...

hencemnya dia...... bertambah hencem pulak dengan kasut comel tu.. heheheheheheh... (^_^)

Wahidah said...

comeynya mikail..gerammmmmm

Misz Mieza said...

Tu dia full set baru.. Tengah tido pun jadi.. Hehe.. ^_^