Bertukar Sudah Sudah.. Huhu




Previously, sejak dia baru lahir sampai lah masuk usia 4 bulan ni...Mikail dok minum susu Anmum ni. Ok je dia. Maybe dia dah jemu kot. Tu yg dia melalak siap mogok reject susu botol bagai. Rupanya nak minum susu lain ler plak...adoiyai.

...ingat nak stick dgn Anmum je. Tp kalau dah si Mikail tu mogok. Nak tak nak...terpaksa ler tukar, kan...tekak dia. huhu





Sekarang ni zie try kasi Mikail minum Enfalac ni. Beli yg dalam kotak dulu for trial katanya. So that if Mikail reject gak, takde lah membazir sgt. Uols nk tahu tak? Sekali je kali dia telan susu ni. Perghhh! gelojoh je dia nyusu kau! Hehe

...betul lah tu dia nak weols tukar susu. Sekarang ni dia dh tak berperangai sgt nyusu botol :) Thanks Enfalac...u are my saviour ^_- winkss













Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

6 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Xpela..janji mikail nak susu..tukar pun tukar lah kan..hihi

regards,
Unsmiley

~zack~ said...

zie..doc penah ckp kt kte, not good if selalu tukar susu baby...die kata leh effect hati baby..kte pun xsure sgt psl benda ni...just be carefull k...hug n kisses tu mikail...

My Life's Journey said...

ooooo mikail nak tukar susu .. hrmmm cian juak mun c bagi susu baru yunk .. harap pas tok mikail c tukar gik (^_^)

azizah :) said...

moga2 lepas ni dia tak meragam la yer.. apa2 pon susu ibu jugak yg terbaik :)

Riena Haiqal said...

Haiqal pun masa kecil kitorang bg dia minum susu anmum kalau saya g keja.. tapi najis dia keras dan lain warna.. so kitorang try tukar la kepada yang lain. barulah ok...

Misz Mieza said...

La, jemu ngan anmum rupanya si Mikail.. Hehehe.. Harap2 mampu bertahan lamalah ngan enfalac ni.. =)