Butterfly Blouse dari Zalora.com.my :)






Remember lagi tak on last week, Zie ada keluarkan entry tentang Zalora.com.my being baik hati bagi zie RM50 shopping voucher, kan? If tak ingat lagi, uols boleh click SINI utk refresh ur memory ea ^_-  Zie beli pd hari Rabu (23/01/13)...

...pada hari Isnin (28/01/13) aritu, sampai sudah barangan yg di order...yay!!! 




Tadaaa!!! Dorg guna GDex courier service. Laju kooo dorg nyer service. Zie order mlm hari rabu, Khamis plak, public holiday. Means it only take 1 working day sahaja utk recieved my barang coz pd hari isni td...terus dapat sudah :)

Sgt berpuas hati dgn tempoh penghantran ^_- Thumbs up Zalora.







Barang sampai together with "Return Slip" :) In case kalau-kalau baju yg zie beli tu rosak ke, x muat ke...apa ke. Zie boleh return balik dan isi Return Slip tu. FYI, pemulangan adalah percuma juga :)

BTW, meh tgk few photos below ^_- Me and my new blause...hehe

::
::
::
::
::
::
::
::











Hehehehe....memula nak tiru gaya model yg dalam Zalora.com.my memperagakan baju ini, tp idak menjadi ler plak...haha. Aku bukan model maaa :P Well, komen zie ttg baju ni...ianya sgttt sgttt cantik. Sebijik cam dalam gambar taw.

...love ssgt dgn sulaman kat tepi-tepi baju n leher tu. Kualiti kain sgttttt THUMBS UP. Sgtt sgtt berbaloi beli baju ni. Thanks ZALORA! Semestinya zie akan shopping lagi di situ ^_-

Oh ye, pd siapa yg berkenan dgn baju ini. Uols boleh click SINI utk beli ek. Terdapat 4 warna. Orange, merah, biru dan hijau ^_-


::
::
::
::
::
::
















Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
AMY AMEERA MEKU-UP
-- Click SINI :) Siapa yg memerlukan
khidmat andaman utk nikah, sanding,
tunang, dinner etc ....MUST hired Amy
Ameera!!! Why??? coz her touch mmg
sgt superb! Dijamin tak akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

10 comments:

✿A I N A A✿ said...

wahh asal pakat2 zalora bagi viucher free ni.. nak juga.. huaaaaaaaaaaaaaa

Izzati Asyraf said...

nice!

Bui Junaidi said...

KACAK ZIE..MUN KMK X KMK PANDEY MAKEY BAJU MCM TOK..HIHIHI

Ima Salsuzaima said...

kak zieeeee..kacak gilak... ngam ktk makey.. sikit2 jak lagi mcm model kak.latih2 mntau zalora ambik ktk jadi model.haha

My Life's Journey said...

Kacak ktk yunk..bertambah gojes ktk tok aieee.. hot mama

mrs kayrul said...

zie, kayrul pun baru shopping kat zalora semalam..tup2 hari nie dah dapat barang..sangat2 berpuas hati la dengan servis zalora

Mayang ABDUL RAZAK said...

wah ramai dah sopping kat zalora ni.....

Misz Mieza said...

Wah! Lawa ar.. Nak shopping ngan Zalora cam takut2 ar.. Huhu~~

Syuhada Salleh said...

Cntik tgk kak zie pkai..

FiZ said...

salam.
ai kak zie....cantik la bju tu...blouse kaftan kan?nice :)

ps:kak,baju tu mcm jarang eh?nampak macam akak pakai singlet.sory ye tegur.huhu