Cara Pengunaan Eskinol Di Campur Antibiotik



Khas utk customers zie yg sudah membeli eskinol yg zie jual. So ni, zie baru kerajinan utk buat tutorial bergambar. Make it short n simple je ea. Tgh takde idea nk ngomel pepanjang. Hehe

::
::
::
::
::
::


Remove Tidact capsule cap...dan masukkan serbuk antibiotik tu ke dalam botol eskinol.




Serbuk tu akan tenggelam kat dasar tu la. Uols MUST larutan serbuk itu supaya sebati dgn eskinol water tu. So kena la rajin goncangkan sehingga larut ek.




Ianya akan jd camni :)  Now its ready sudah utk di gunakan. Cara pengunaan??? Ambil facial cotton, titiskan air eskinol ke atas facial cotton then sapu je ke muka. Sama cam cara kau pakai toner. Actually eskinol ni nama je cleanser. Fungsi dia adalah toner ^_-

Utk eskinol yg sudah di campurkan dgn antibiotik...must habiskan sehingga 3 bulan. If let say dah 3 bulan lebih tp amount masih byk...jgn pakai lain taw. Buat yg baru menggunakannya, sekiranya selepas 2-3 kali pakai...kulit jd mengelupas atau kering...

...stop penggunaan, ok. Itu menandakan kulit uols tak sesuai utk eskinol cleanser ni. sesiap yg nak beli eskinol, boleh terjah kedai on9 zie ea -----> www.ziemadinistore.com atau email zie di princessredbloodsnow@gmail.com if tak reti nak isi order form :)











Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Zie Madini™ Store
-- Click SINI Untuk membeli Kolagen
Asli, Eskinol, Korean Fashion Clothes,
Baby clothes/product and beauty products

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

7 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Eskinol....dulu masa YM kat Sabah, selalu dengar.kat sini, ssh nak dpt. Zie dah buat online, ok la...memudahkan org lain..gud luck, Zie.

izyantyPersonalTaste said...

pkai eskinol gak tapi tak jumpa antibiotik tu sebab farmasi tak jual ubt terkawal katanya...

jemput join contest dpt hadiah shawl halfmoon lace

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=483378025037786&set=a.483377981704457.101215.436616126380643&type=1&theater

Misz Mieza said...

Ok.. Noted! ^_^

Eriena Zul said...

Cam mane nak order sy x pandai ar

Eriena Zul said...

Can ner nak order eskenol ngan antibiotic sy x retired ar

Zie Madini said...

ERIENA ZUL
--> If awak tak reti nk isi order form. awak boleh email je kat sana apa jenis eskinol yg awak nak.

ni email saya princessredbloodsnow@gmail.com

Putri said...

Brapa bji capsule tu nk ltk dlm toner?