Gam Yang Menggamit Kenangan Dulu :P




Remember this glue??? Masih "hidup" lagi ke tak gam ni ek? hahaha. Nostalgia sungguh. Zie time sekolah rendah dok guna gam ni. Kalau tak silap 20sen je harga gam ni. Murah kan. Rasanya ifff lah gam ni still wujud, ada tak ek budak-budak still nak pakai???

...ye lah, kan skrg ni gam dah pelbagai rupa. Kalau kena budak yg jenis "brand maniac"...kompom nak gam yg high class je...kan kan kan :P











Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan melihat
fungsi2 Pen Digital al-Quran. Miliki pen
ini utk memudahkan anda menghafal dan
belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this section?
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

4 comments:

ct cheery said...

memang pun ,budak skrang dah xpandang gam tu..xde class katanyaa..tp cheery jahat belikan jgak gam tu tuk ank sedara..hahaha

Misz Mieza said...

Huih ! Legend kot gam ni.. Zaman skolah rendah dulu gam ni jer la yang duk guna.. Kena sapu guna jari sendiri.. Zaman skang ni mane ada dah budak2 nak guna gam macam ni.. Semua duk guna yg jenis liquid dalam botol tu jer.. Senang, jari pun tak kotor.. Ha'ah kan ? rasa 20 sen je dulu harga dia.. =)

mrs kayrul said...

teringat masa sekolah dulu2

zh-ena said...

mmg tak pandang pun