Half Day Hari Ini :)




Morning uols :) Hari ni Zie half day. Nak bawa si kecil comel zie tu ke klinik utk his monthly check up. Check up kali ni, Mikail tak akan di bagi injection lagi. Next month baru baby Mikail kena inject...meraung lagi lerrr hero zie sorg tu next month nanti...kehkehkeh. 

Pape pun, Zie akan be sooo busy gak sepanjang hari w/pun zie on9. Balik dari klinik nak jumpa customer and pass kolagen. Then akan rush ke pos laju utk poskan barang customer :) Alhamdulillah...bisness on9 zie semakin berkembang pesat ^_-

Terima kasih buat uols yg sudi bershopping di kedai zie :) Xoxo. 



P/S:
Haa...if ada di antara uols,
nak jadikan zie ur dorpship
agent, just email zie ea :)
hehehehe...
















Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

2 comments:

Miss N @ Nadia said...

alahai cutenya. anak N dulu nangis kejap jer bila kene inject, keluar dari bilik terus senyap :D

Misz Mieza said...

Alhamdulillah, maju bisnes Zie.. =)