Hari tu belikan buat baby Mikail this pair of Tiger 3D sock yg comel. Time beli tu...tak plak zie perasan ada kecacat celaan jahitan kat bahagian hidung n mulut rimau tu. Dah sampai rumah, baru perasan...ceh! 

...Geram sgt kat kedai tu. Kalau reject shop, takpe ler gak. Ni butik baby bebetul...boleh plak dia jual barang yg berkualiti reject :( hemprhh... takpe lah. Salah sendiri, Sapa suruh mata kero...huhu.








Hehehe...comel tak?  Setiap hari khamis, Mak Nek dia akan pakaikan baby Mikail pakaian yg berwarna Kuning :) Emak zie tu memang gitu. Akan pakaikan mikail mengikut warna setiap hari. Rajin plak dia buat gitu.

...kalau zie. tak kuasa nya. Hehehe :P







Tgk perut dia uols, kelihatan dah perut dia mok mok...hehehe. Anak yg semakin hari semakin petah "bercakap" dlm bahaasa dia. Kalau org tak layan dia,kan. Mula lah dia terpekik terlolong. Ada masa nanti zie nk ambil video.

...dpt kasi uols tgk karenah dia yg mencuit hati. Hehehe.













Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
PUPEL LIYANA SHOP
-- Click SINI :) Dapatkan Korea Fashion
Clothes/Handbag/Perfumes Di Pupel Liyana
Shop HOT ITEM : TONY MOLY LIPT TINT


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

8 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

aihhh makin comel mikail nih...lagi la dipakai baju yg comel..menambahkan lagi shinning mikail nih..hihi

regards,
Unsmiley

MissNadia said...

e'eh.. muka dia ni, geram la. comel sangat. rasa macam nak geget

Nurul Amanina said...

siyesly, geram sgt dgn kecomelan Mikail nie. rasa nak cubit je. aummmmm~!!!

Zee Suhaini said...

comey..

Ibu Dhia said...

alamak comelnye baju die tu zie... gerammmmmm..!!

~♥dieyba_baby♥~ said...

comel sngat kasut mikail tu.. alahai.. suka sangat tgk mikail nie.. putih gebu.. sgt kacak..

Misz Mieza said...

Cute jer Mikail pakai stokin tu.. Rajin mak nek dia pakaikan baju ikut kaler bagai yer.. Hehehe.. =)

Syuhada Salleh said...

comelnye bju dia..