Jom Lunch di Sugarbun ^_-






Hehe....cuba kau tengok si Felice ni uols. Beriyer-iyer je dia gali-gali nasik tu. Dia tak suka makan kismis yang ada kat dalam nasik tu. Tu yang di dok gali-gali tu. Then kasi sedikit nasi dia kat Zie. Zie lak...apa lagi. Nak aje...haha

...camno nak diet tu? Padan ler badan still lagi kekembangan... haishhh.






Eh! baru realized. Sepatutnya ZIE MADINI weh yang duduk kat sebelah Felice. Kan weols BFF colleagues...hee hee :P Kau tengok miss wong tu uols...penuh je mulut dia dengan makanan...haha!





Jenny yang sooooo baby face. Love ler polka dot vintage blouse :) 





Ni plak menu Jenny. Nasi lemak with rendang ayam ke apa entah nama menu ni. Lupa ah. Zie ni serba serbi kelupaan...huhu





Yg ni plak...baru lah my menu. Zie suka ayam di sugarbun. Dia less oily. Nampak cam kering je...tapi tasty taw. I loved it! Yummmm!






Ayam dua ketul. Nasi plak 1 pingan setengah (setengah sbb nasi Felice dia kasi kat zie) Then air bubble tea plak yg jenis large. Woi zie! Kata nak diet. Tp awat kau makan tak kontrol-kontrol, weh. Kang nanti bila check berat...

...meraung tengok berat still lg tak berganjak-ganjak. Kalau dah style mkn gnie setiap hari...jd emak gajah ler jawapnya nanti noks...aduhhhhh. How to diet arr uols. Tak tahan iman zie tgk foods kau! i loveeeee FOOD! lol.















ZIE MADINI STORE
Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Zie Madini™ Store
-- Click SINI Untuk membeli Kolagen
Asli, Eskinol, Korean Fashion Clothes,
Baby clothes/product and beauty products

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

8 comments:

asha said...

nyaman, lamak sik makan sugarbun.:)

pssttt..jarik ktk nampak "berisik" hahahaha

Saya Disini said...

sedpnye

Zie Madini said...

ASHA
-- hahaha. yalah tek oi. mok mok dh kmk koh. huhu. berat bdn x dey turun² kak beranak :( uwaaaa! mencikkkkkk

fatin amalina husna said...

uish..mmg terliur kak..=D

Misz Mieza said...

Dapnyer makan! Takpe2 selagi berselera makan tu makan jelah Zie oii.. Felinna Inchloss kan ado.. hehehe.. =)

Aiza Haris said...

x yah diet yanggg.... dahh comeyyy cantik dahhh....huhuhu

Miss N @ Nadia said...

sedap and protionnya besar.. bley terbungkang tu lepas makan

Dila Abdullah said...

makan tak hingat...