Kau Tengok Uols... Kerja Bapak Dia. Haishhh...




Hehe...macam kembar lak dorg dua ni. Versi tua dan versi muda...kehkehkeh :P Alololo...ko tgk Mikail tu uols...dia dah reti nak ambil handphone di tgn husband zie tu weh....abeh lah nanti. Yg apak nya pun satu. Org suruh tengok-tengokkan Mikail kejap..

...dia pi buat 2in1 kerja ler plak (sambil jg, sambil main games di handphone. ceh)






Mama dia plak...dok berniaga kau! Haha. Nak jd businesswoman yg berjaya kekononnya. lalalala. Insya'Allah. Who knows, kan? :P






Kau tgk ni uols. Main sesuka hati dia je nak sarungkan stocking kat kaki anak dia. Sebelah lain koo. Adehhhh! Awat lah dengan papa dia malam tu. Ting tong ke apa dia. Haha. Tu la...dok khayal sgt main games...nak cepat, sudahnya tersilap sarung.

...hemprhh. Tp takpe lah. At least dia still lg nak bantu zie jaga Mikail time zie tgh online. Kalau husband zie in town, syorga kooo zie berblogging n berniaga dgn aman. Hohoho.















Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

8 comments:

Qienah said...

xlm lg mikail lk main gmes.hihi.

✿A I N A A✿ said...

hikhik lawak la ur hubby sis... Ahakx.. comel je.. ngeeeeeeee

Qaseh Suhaida said...

kesian Mikail pakai stokin lain lain...tapi xpe la di duduk kat rumah je kan

My Life's Journey said...

hahaha nakalnya baby mikail tok ...sempat gi nya kco papanya (^_^)

~AmyLiana86~ said...

da besa mikail..=)

Misz Mieza said...

Adesss.. Lain sebelah dah stoking si Mikail.. Ish2, papa oh papa.. khusyuk main game sampai tak perasan kaki anak stoking dah salah pasangan tu ? Ngeh3! ^_^

Riena Haiqal said...

Hahahahahahahaha..2in1 la tu.... Sampai tak perasan stokin dia jadi lain sebelah.... Hahahahahah

zh-ena said...

cepat belajar la tu main tab nnti