Kena Tunggu 2 - 3 Hari...




Merujuk kepada entry zie semalam (click SINI utk baca balik), Semalam, pepagi lagi zie dah jadi pak pacak kat depan CIMB bank kat Wisma Satok, Kuching. Ye la...nak cecepat uruskan hal "duit kena telan" dek ATM machine gara-gara black out.

....Nasib baik pegawai-pegawai bank kat sini being soooo friendly. Zie gtaw kat dorg, zie nak cepat-cepat balik office sebab kena buat n submit tender. Tu yg dorg percepatkan proses refund back duit zie tu :) Layanan yg mesra buatkan hati customer senang taw ^_-

...pape pun, dorg akan refund balik ke bank zie. Tp ambil masa 2-3 hari gitu lah. Sebab byk step dorg perlu confirmkan. Nasib baik gak amount 1K zie x simpan, sebab nk shopping. Kalau tidak...melopong aku tak berduit...huhu.











Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
PUPEL LIYANA SHOP
-- Click SINI :) Dapatkan Korea
Fashion Clothes/Handbag/Perfumes
Di Pupel Liyana Shop HOT ITEM :
TONY MOLY LIPT TINT


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

3 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Bagi sofia, even cimb nih kadang2 ade prob..tp cust service die memang friendly banding bank lain...hihi

regards,
Unsmiley

Misz Mieza said...

Alhamdulillah.. Kan dah kata, kalau dah memang rezeki Zie mesti tak ke mana perginya duit tu.. =)

Syuhada Salleh said...

Nsib baik layanan mesra..