KFC Golden Wrap Yang Sangatttttt Nangis!




Semalam nasib baik ler zie bawa Felice makan KFC. Kalau tidak...tak perasan lerrrr Zie yg KFC ada menu baru koooo noks. Zie ni jenis yg jarang tgk TV. Ada masa seenggang...zie luangkan utk blog and blogshop...

...itu pasal ler. Hehe. Zie ambil menu yg Combo B tu.... ambil yg itu coz semalam zie lapar nasik...hehe.





Pssttt...memula kan uols (haa...jgn gelak taw!), Zie mati-mati lah ingat benda alah yg buat guna bungkus ayam tu boleh di makan taw. Ingatkan pembalut cam pembalut popia pe suma...rupanya idak koooo...hehe.

...kejakunan sekejap :P Nasib gak aku x ngap dengan pembungkus tu sekali. HAHA.






Kau tgk uols...tengok! Nampak menyelerakan, kan kan kan? Itu baru tgk, belum lagi kau rasa. Kau kau dah rasa....subahanallah! sedap sungguh! Kalau zie tahu, 1 zie order combo...pastu 1 akan order ala-carte...baru heaven makan uols...

...memandangkan potongan ayam tu bagi zie super kecil (bagi zie yg tamak ini ler ea), 1 bungkus tu IS NOT ENOUGH okeh. Kena makan 2 atau 3 bungkus...baru syorga kekenyang...hehe. Pape pun, KFC...thumbs up for this delicious meal! 

^_- winksss....












Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

14 comments:

Saya Disini said...

sedpnye

ucupiza said...

sedapnya...baru nak try..ni lagi cepat2 nak serbu KFC

::eLeya:: said...

sedap giloss..i dh try..pedas tp dap dap..kan zie kan?? =)

Nory Zoulkefle said...

ayamnyer kecikkk sangatt..tak puas makan..heee

Nory Zoulkefle said...

ayamnyer kecikkk sangatt..tak puas makan..heee

Mizz Coki said...

Kesian KFC.... hahahah

*ayu the sun* said...

akak setuju zie! mmg sedap nak mampos.. akak and my fiance menggila meratah ayam ni.. oiii sedapppppppppppppppppppppppppp.....

+kasih+ said...

Dianye perepan tu sedap kan.. pedas tapi best.. tambah2 bila ada jagung ngn cendawan tuh... memula kasih pun ingat bungkusan dia tuh leh makan.. hehehe... rupanya kertas...

Eina Sakinah said...

sedap ke?? boleh try la pasni.. aritu nak try tapi takut x sedap.. hehe

ct cheery said...

wah!!terliurnyer aku

Nieyxzha Hassan said...

Teringin nak makan jugak..nampak macam sedap dalam iklan

Puteri Panda said...

saya dah cuba sabtu lalu. memang sedap tapi pedas! hahaha.. kes kak zie yg fikir pembalut tu boleh makan sama dengan kakak saya. lucu bila ingat kembali. hehehe...

Misz Mieza said...

La, ye ke? Mieza pun tak tau KFC ada menu baru.. Lagi jakun dari Zie.. Serius, ingatkan pembalut tu cam kulit popia.. Kalau Mieza kompem2 dah ngap ngan pembaljut2 tu sekali.. Haha!

Syuhada Salleh said...

Tu la..ingtkan leh mkn.plastik rupanye..xpenah try lg..ble2 blehlah try nnti..