Laksa Sarawak Pes Yang Sedap... Yummmm




Dalam banyak-banyak laksa sarawak pes, zie paling suka pes dari Haji Manan ni :) Sooooo sedap and kaw! Seriously...hehe. Pssttt...hari tu zie dh langgar pantang. Kan org kata kena pantang 1 tahun utk org yg beranak ceaser utk makan laksa bagai ni...

...well, tak tahan kooo iman zie nak tggu after 1 tahun baru makan. lama sgt tu...kang kempunan kang. Zie gak yg susah. hehe.




P/S;
Akan supply laksa pes ini
di kedai online zie nanti. skrg
ni tgh dok berunding tentang
pengambilan secara borong ^_-












Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
AMY AMEERA MEKU-UP
-- Click SINI :) Siapa yg memerlukan
khidmat andaman utk nikah, sanding,
tunang, dinner etc ....MUST hired Amy
Ameera!!! Why??? coz her touch mmg
sgt superb! Dijamin tak akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

4 comments:

ct cheery said...

wah,bagus tu..cheery xnah rasa g laksa sarawak..t leh cheery jd agent..hahaha..promote diri

farah keifli said...

haritu i beli pes nyonya..pedas sikit..tapi dia kena tapis eh pes ni lepas masuk dlm air rebusan ayam tu..i kat lundu,tapi tak jumpa lagi pes ni..mana nak beli yea?

Misz Mieza said...

Wah! Lepas ni bertambah majulah bisnes Zie ni ye.. Macamana nak masak laksa sarawak guna pes ni ekk ?

mrs kayrul said...

kita pun pantang setahun tak makan laksa lepas deliver hadif dulu