Mengorder Crepe Oreo Milo Lagi :P




Haaa..inilah dia Ladolce Zilah (click to view her blog), Dia the one yg buatkan crepe Oreo Milo yg famous tu. Crepe buat dia sgttt sgttt lazat, okeh noks ^_- Bila benda yg syorga di makan...harus kooo jd return customer berulang-ulang kali...hehe

...Kali ini baru weols sempat nak snap gambar berdua...hehehe. Meet up kat Petronas di Petra Jaya, Kuching :)






Zie order 2 bungkus Crepe Oreo Milo. Yg dalam container tu, Crepe Durain. FOC Zilah kasi...hikhikhik. Actually ada 3 keping, sekeping zie dah ngappp time driving...miahahaha. Kata tak makan durian, tp bedal gak weh...hahaha

...sedap noks. Mak tak dpt menolak rasa nak mengigit tu. Sooo damn seducing...hehe. 








Sampai opis, cepat-cepat masukkan ke dalam peti sejuk. Terus letak kat tempat beku supaya ianya cepat sejuk. Tak sabar nak makan maaa...hehe. Dgn sekelip mata sahaja, dah licin sebungkus...kihkihi. Zie hanya makan 3 keping je.

...3 keping lg, bagi kat other colleagues. Takkan nak kasi org tgk kau makan sorg-sorg wei...hehe. Pssttt....setiap kali post crepe ni, kompommmm lah rasa nak makan tu mengila-gilai. hadoiii.

Ada kang ku order lagi kang...hahahaha. Rasanya mcm nak order je nih...lalalala. Sedap gilos.














Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

8 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

pesen yg crepe nih...sofia rasa tak suai ngan tekak sofia..haha dh penah try tapi susah nak telan..hihi

regards,
Unsmiley

Siti Asiah said...

Terliur la plak tengok zie makan MILO CREPE tu...nk kn cari ni...;)

MissNadia said...

uii.. sedapnya.. dah la tengah lapar, memang layan ni

sabarcute said...

Salam mcm ne mok order...

Saya Disini said...

sedpnye

~♥dieyba_baby♥~ said...

wahhh akak mcm sedap je.. xpenah lg makan milo crepe nie.. nnt nak cuba juga la..

Misz Mieza said...

Okay, meliur iols noks.. Besar tu oreo crepe tu.. Terus lapar nak makan oreo milo crepe gak.. kat area Ipoh ni manalah nak cari.. Kena belajar buat sendiri nampak gaya.. Huhu..

Syuhada Salleh said...

sdapnye..penah mkn durian crepe je..