Mikail Kena Nab Lagi :(




2 kali dah dlm minggu ni zie bawa Mikail ke Klinik Astana. Mikail batuk ar uols. Tapi tak demam lah. Time zie bawa pd malam hari isnin aritu, Mikail tak kena nab. Tp semalam bawa...mikail kena nab.

Mengamuk kooo mikail nangis :(





Ko tgk tu uols. kesian zie tgk dia nangis taw. Non-stop dia nangis selama ½ hour :( Mikail kena nab bukan sebab asma ek (mintak simpang lah). Mikail kena nab sebab Mikail batuk berkahak. Doktor nk bagi paru-paru dia clear dari kahak....

Kalau Mikail lepas kena nab, ada muntah...senang. Means kahak dia keluar. But tak ko...mikail tak muntah pun. tu yg lambat jd batuk dia nk sembuh :( Hemprhhhh











Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Zie Madini™ Store
-- Click SINI Untuk membeli Kolagen
Asli, Eskinol, Korean Fashion Clothes,
Baby clothes/product and beauty products

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

11 comments:

Zaidalifah Hussin said...

BONDE DOA MIKAIL CEPAT SEMBUH...

ZIE MOGA TABAH YE..JAGA ANAK KURANG SIHAT ..

Qienah said...

kesiannya..moga mikail cpt smbuh ye..

Mayang ABDUL RAZAK said...

ala siannyer mikail... semoga cepat sembuh yer..

mate saya bulat said...

cepat baik oke mikail comel. :)

JM said...

alolo..shiannye dia...

ttp comel walau pakai nab.. hehe..apepon sy doakan dia cepat sehat.. amin

Tihara said...

moga cepat sembuh...tc zie

Misz Mieza said...

Musim skang ni ramai org demam & batuk2. Semoga Mikail cepat sembuh..

Wahidah said...

kerap nya mikail kena amik neb...ade asma ke die..

korie hensem said...

ala kesian mikhail ,
kecik2 lg dah kena guna neb

sabar eh kak,
nt batuk tu hilanglah
insyaallah yea .

azizah :) said...

kesiannya mikail... musim skrg budak2 ramai kena batuk kahak.. dorang xreti buang kahak kan.. kesian..

nanakimie said...

semoga mikail cepat sembuh.....