New Day for a New Feeling :P




Salam Jumat uols! Ni gambar zie semalam ni. Mata ada kelihatan "kepandaan" sedikit sebab kecomotan gara-gara nangis over tertekanan dgn perlihal kerja. Huhuhu. See betapa stress nyer zie sampai ternangis-nangis :( Serious...sgt stress. 

Pagi ini...ada tgk tali wayar yg keluar dari tudung zie tu? Pssttt...tali wayar earphone kau! Hehe. Apa aku nak peduli dgn kuman-kuman yg dok sindir-sindir. Janji kerja beres dan JANJI boss tak kisah. So...who are YOU to me? 

Sindir lah kau sgt mati sekalipun, who cares! Buat derk je...lg best ^_-












Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

6 comments:

Sukma Haron said...

u keje di mana? kalau tekanan sesuai ler kita mengalirkan air mata...lepaskan stressss....

TheJessicat.com said...

eh cantiknye tudung! Burberry is my favorite brand :)

eyqaaman. said...

Sma jak ngn mek kak zie..paey earphone dgr lagu..at least keja siap, n xstress..kannn?? :D

Misz Mieza said...

Yeah! New spirit! Macam tu lah Zie.. Buat derk jer ngan dorang tu.. =)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Sabar zie..minta pada Allah agar permudahkan segalanya..Allah sentiasa ade utk dgr masalah kite..insya-allah..bantuan tuh pasti datang

regards,
Unsmiley

Syuhada Salleh said...

btol tu..baik layan lgu..hati pon senang..