Oooo... Itu Rupanya Kerja Bapak Dia Ea...




Hari tu kan uols...zie suruh ler my husband bagi Mikail minum susu botol. Sebab if nak kasi Mikail minum susu botol, tak boleh zie yg kasi dia. Kena org lain...kalau tidak, takde maknanya Mikail tu nak nyonyot susu botol if zie yg kasi...huhu.

...tu yg bila susu badan zie dah berkurang, kena bagi dia susu botol. Dan kau nak tahu apa yg bapak dia buat before bagi kat mikail...nih...tonton

::
::
::
::
::
::
::


Oooo...gitu rupanya kerja apak nyer ye. Org suruh bagi budak tu nyusu, bukan main acah-acah gitu. Aduhh...hehe. Boleh koo dia pi gurau main acah-acah gitu. Hehe...dillahhh dillah **sambil geleng-geleng kepala**. Pape pun, telatah Mikail dalam video nie sgtt mencuit hati zie...

...Actuall zie pun tak tahu yg husband zie ambil video ni. sampai lah zie buka album media di hp zie....terus terhibur hati tgk "hiburan" yg pelakonnya anak sendiri...hiksss :P








Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

7 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Hahaha comeeeeiiii sgt mikail nih lahh...hehe ye lah ayah die lepas rindu kat anak..hihi

regards,
Unsmiley

✿A I N A A✿ said...

lawaknyaaa.. hahaha comel sungguh, mcm2 perangailah bila nk minum susu... kena bg mood dlu baru nk minum

~zack~ said...

comelnye mikail!!!geram ibu tgk die tau...

MissNadia said...

nganga2 mulut dia nak susu.. hehe

Lulu Caldina said...

wah, baju tu lawakan :P

Misz Mieza said...

Cutenya si Mikail ni.. Geram nak gigit2 pipi tu.. =)

Najwa H. said...

KIUUUTTTTTTTTT~ tok nyuroh mok datang ngabas lak.... :D