Pandai Tak Aku Ngelat :P




Salam uols. Happy monday blues ^_- winks. Minggu ini nak try habiskan company's accounts utk 3 companies...aduhaiii. Longlai aku..huhu. Account utk bulan 12 ni taw. belum done lg...haishh. Camno tue nak raih award pekerja produktif kalau camni ek? lalalala :P

...apa yg penting, sesambil buat akaun....sesambil tu zie bukak blog, bukak FB, buka emel...heeee heee heeee ^_^ Menyelam sambil minum maaaa. Baru colourful masa bekerja...hiksss :P




P/S:
Minimize kan window google chrome tu.
So that manager dok fikir zie tgh khusyuk
buat akaun. miahahahaha :P









Blog Pilihan Entry Ini 
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::





Zie MadinCopyright©

8 comments:

mrs kayrul said...

bila lagi nak ngelat ...kita selalu macam ni jugak...hahaha

mama maman aka yana said...

sama la.. kikiki

Dila Abdullah said...

sama la kita... tapi dila buka besar sikit.. berani sikit r dari zie... heheeee...

Misz Mieza said...

Standard.. Selalu gak buat macam ni dulu.. Pernah beberapa kali terkantoi ngan bos.. Bos Mieza dulu dia suka tetiba terjojol depan laptop or komputer ko.. Dia jalan laju & tak berbunyi thats y la iols selalu kantoi.. Paling best pernah terang2an terkantoi main2 dalam lab.. Masa tu tengah free, so curi peluang nak pedajal orang.. Tapi belum sempat nak pedajal, bos dah tercegat kat belakang menengok aku tengah mengensot kekunun nak terperanjatkan orang lain yang tengah bekerja... Nampak sangat aku ni jenis suka bermain masa kerja.. Bhahahahah..~

Riena Haiqal said...

Hahahahahahahaha.... Masa keja dulu saya pun suka buat mcm tu.... Konon khusyuk la buat keja Tp sebenarnya update blog juga

Mrs Mikko said...

hahaha.. biasa ni! nak kena piat tingeeee ni...
hihihih

zh-ena said...

hahahahahha mmg bijak

:: Riri-Fatieha ::~ said...

haha sama lah zie kena buat 3 co's account. tp sib baik year end semua tak sama. kalau tak pengsan..