Papa dan Baby Mikail :) Love Them Both ❤








Saljikan uols pepagi buta ni gambar baby mikail malam semalam...hehe. Loveeee sesangat tengok gambar 1st Mikail tu. Nampak manisssss je bila dia ketawa cam gnie...hehe. Pssttt...bila kau tengok anak kau tergelak cam tu sekali...

...seriously i tell u, gembira giler rasa hati kau taw. Sanggup jadi "badut" semata-mata nak tgk anak ketawa cam gitu. hikss ^_-






Alololo....kiss baby mikail je ke, Mohamad Abdillah? Mama tak ke??? eh...?? hehehehe :P Kidding! Inilah dinamakan kasih sayang ayah buat anak tercinta :)






Happy je tengok suami bermain dengan anak camni taw. Kesakitan bersalin memang terasa sangatttt sangat berbaloi bila tengok kegembiraan dua beranak ni...hehe. Sejuk perut mengandung koooo uols :D




P/S:
Lately ni dah jarang nah dah
update blog. Terlampau busy 
koo uols dgn kerja, perniagaan
dan baby mikail. Rasa cam takde
masa rehat utk diri sendiri je :(











Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan melihat
fungsi2 Pen Digital al-Quran. Miliki pen
ini utk memudahkan anda menghafal dan
belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this section?
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

9 comments:

My Life's Journey said...

comelnya mikail tok ... cutenya ..makin gebu kawan aie

Ibu Dhia said...

salam zie.. lame dah x jengah blog zie sejak yan bersalin.. banyak entry tertinggal ni.. hihi.. comelnye baby mikail.. putih melepakkkk gebussss betol.. besar nanti mesti hensem ni.. comey2..

Mama Mya said...

zie... Kulit Mikail cantik betul.... putih gebu... geram nengok...

ct cheery said...

pix second tu bulatnyer muka die..hehe

Mila Ahmad said...

aishhh gebu tengok mikail ni gerammmm...

Misz Mieza said...

Sweet jer papa ngan baby main.. Workaholic mama pulak jangan lupa jaga kesihatan tau.. =)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

comeeeelnye mikail!!! suke tgk die senyum!! super comel

semoga kekal bahagia bersama keluarga tercinta ea :)

regards,
Unsmiley

Dila Abdullah said...

makin tak sabar nak tgu baby kuar...

Dila Abdullah said...

makin tak sabar nak tgu baby kita kuar...