Quiksilver Slipper Untuk My Husband




Memandangkan selipar Puma husband zie dah pun uzur kelihatannya...so mengiyau lerr my husband mintak di belikan selipar baru. Mula-mula Dillah nak selipar Levi's. Katanya leh barangan dia 1 set Levi's bagai...

...Since weols dah di Plaza Merdeka shopping mall dan hanya di Levi's The Spring mall je yg ada jual selipar...so zie cadangkan aje lah agar Dillah beli selipar kat outlet Quiksilver je. Sama je lah...janji selipar yg berjenis getah....hehe








Mama dan anak yg kepenatan bershopping. Mak Nek Mikail pun ikut sekali gak :) Mikail lak...lain citer dia, kejapppp je dia nak dalam stroller. Pastu ngiyau mintak di dukung. Adoii...kena belikan Mikail baby carrier ler jawapnya...huhu.

...baby carrier tu plak, better zie shopping di kedai zie sendiri je :P Lg senang...hikss






Inilah selipar yg menjadi pilihan Dillah. Mula-mula dia nak yg berwarna biru. Kan warna biru warna kegemaran dillah. But then, zie nasihatkan...better ambil warna hitam je. Tak nampak sgt kotornya nanti.

...nasib baik suami jenis yg mendengar nasihat bininya :)






Kaki kami sekeluarga...hehe. Kaki yg paaaaaaaling mencuit hati adalah....kaki si kecik Mikail tu. Hehe...suka sgt tgk dia pakai 3D socks taw. Bertambah-tambah comel je dia mengayakannya...ceaa aku. Puji melambung anak sendiri wei...haha

...well, mak pak mana yg tak puji anak sendiri nyah oiiii.











Blog Pilihan Entry Ini 
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::





Zie MadinCopyright©

6 comments:

annapeje said...

eh masa neh kan muka mika sebijik muka dillah ngan gaya mulut dia hahaha

Apih El Nino said...

So sweeeeeet :)

✿A I N A A✿ said...

ya Allah, sweetnyaaaaaaa.... nak merasai ada keluarga sebegini... i mean, ada suami, ada anak.. kyaaaaaaa...

eyqaaman. said...

kenak oo mikail yaa cute da jak tiap kali amik gambar? anak kitak yaa nang photogenic baa..hehee

Misz Mieza said...

Kaki Mikail yang paling comel.. Hikhik! ^_^

mrs kayrul said...

ouit...mencelah kaki comel kat situ gak