Rabun Dah Aku... Huhu




Siap sudah cermin mata yg zie tempah hari tu. Rabun kooo dah mata zie ni noks uiiii. Almaklum ler noks...dah meninjak usia 29 tahun. Sure ler penglihatan pun terbatas...huhu. Zie ni kes rabun jauh dan kesilauan sebenarnya.

...degree tak tinggi mana pun. Zie tempah cermin kanta yg berjenis Relax Eyes (bak kata tauke kedai cermin mata tu)...hehe.




Hehe...Amacam? Nampak cam good girl tak zie? Hiksss. Zie hanya pakai time driving dan time buat kerja je. Selain itu...tak kuasa kooo mak nak pakai noks. Terselindung mata ku yg besar ini...ceaaa, riak! Hahahaha.

...Zie bawa Felice temankan zie ambil spec ni :) Thanks my lalink che che...hehe.







Cewahhh...tekun kekonon ler tuh...hakhakhak. Tp zie memang tekun pun buat kerja. Skrg dah jarang dah zie buat kerja sambil blogging dan FB-ing taw. Sebab dah tak dan dah nak buat 3in1 job at 1 time...hehe.

...Kerja company memang gnie uols. The more besar gaji yg kau ambik...the more banyak lah kerja yg kau akan handle...huhu. Takpe, i love challenging job. Bagi zie banyakkkkkk pengalaman ma ^_- winks...













Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
MY Life Fara
-- Click SINI Untuk membeli produk
kecantikkan seperti Felinna Inchloss,
Ehypra dan banyak lagi :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

7 comments:

Siti Asiah said...

samala kite Zie...huhu

noor ellyana said...

nk jd agen doorship untuk spek oakley,,rayban,,spy sama kualiti cm butik??msj 0176479290 tq

noor ellyana said...

Zie,,nk jd agen doorship untuk spek rayban,,oakley spy..kualiti cm butik msj yana yer 0176479290,,sure untg bnyk,,:-)

✿A I N A A✿ said...

kalau org dah cantik, pakai apapun, tetap gojes.. huuuu

Misz Mieza said...

Samalah kta Zie.. Mieza pun power tak tinggi mana tapi rabun jauh & terlalu sensitif cahaya.. Dorang kata mata sensitif cahaya & silau tu berbeza.. Mieza ingatkan sama jer.. Tapi sensitif lagi teruk dari silau kata dorang.. Huhu~~

mrs kayrul said...

kayrul dulu pun rabun gak..lepas bersalin hadif terus ok mata nie..tak rabun plak...hehehe

Syuhada Salleh said...

klau dh mula pkai nnti power akan naik slow2..bdsarkan pngalaman sndri..dah byk dh power skang.huhu