Sampai Sudah Barangan Baby Di Order :)




Ingat lagi tak dgn entry yg Zie order pakaian baby dgn supplier zie last week? If tak ingat, uols boleh click SINI utk baca lagi ea :) Well, cepat je kooo supplier zie hantar pakaian yg di order. Hari ni order, esok sampai sudah ^_^ Bagos!

...baru business weols laku dan berjaya. Hehe :P Aminnnn...





Tada!!! Happy sgttt sgttt bila kecomelan benda alah yg di order serupa 99% dgn yg dlm gamba...hehe. Baju utk anak buah suami, dah pun zie bagi kat dorg. Untuk mikail lak, kasut Nike, bee dan set baju batman tu.

...next entry zie tayang Mikail pakaikan ea...hehehe










Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
AMY AMEERA MEKU-UP
-- Click SINI :) Siapa yg memerlukan
khidmat andaman utk nikah, sanding,
tunang, dinner etc ....MUST hired Amy
Ameera!!! Why??? coz her touch mmg
sgt superb! Dijamin tak akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

5 comments:

My Life's Journey said...

wahhh best yunk .. mun oder online nang lekas jak sampe kan (^_^)

Riena Haiqal said...

alahai comelnyaaaaaaaaa... tak sbar nak tengok Mikail pakai.. (^_^)

~♥dieyba_baby♥~ said...

comel2 baju tu akak.. suka dieba tgkk

azizah :) said...

comeyy! teaser dulu yer..

Misz Mieza said...

Dah tengok Mikail pakai.. Cute! ^_^