Sampai Sudah Stock Sabun Pure Marine Collagen :)




Yippieee! Sampai dah stock sabun Pure Collagen Marine yg zie order. Ingat lg tak yg zie ada dok ngiyau-ngiyau cari other peniaga utk share half, half dgn zie this stock...well, found sudah. Share dgn amoi...hehe.

Kawan kpd my BFF colleague, Felice Megan Chan yg share...hehe.








Harus koooo cici jadi modelnya. Hehe. Inilah dia my new product di kedai online zie (www.ziemadinistore.com) Siapa yg amalkan makan Kolagen Asli yg zie jual...sgttt sgttt disarankan ambil saun ni jugak utk mempercepatkan lagi kesannya...hehe.

...kira berkolagen luar dan dalam gitu ^_- hiks.

::
::
::
::
::
::
::
Click SINI utk
info selanjutnya
ttg sabun ini :)





Blog Pilihan Entry Ini 
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::





Zie MadinCopyright©

5 comments:

Misz Mieza said...

Bau dia wangi ke Zie ?

Aleyn said...

Comelnyer sabun tu

BuluMataPalsu said...

Kak zie..mintak emel ktk..kmk mcm minat nak order sabun n kologen ya skli..:)

Zie Madini said...

BULU MATA PALSU
-- hehe. tol emel mek k princessredbloodsnow@gmail.com

BuluMataPalsu said...

dh kmk emel ktk..:)