Semakin "Jambu" Koooo Anak Aku :P







Sabtu tadi bawa baby Mikail gi shopping lagi. Kali ini...weols bertiga nak ke India Street. Nak cari kain utk di buat baju kurung fesyen sempena majlis perkahwinan abg su zie, Minie, pd bulan 3 nanti. Dorg jadikan zie salah seorg bridesmaid dorg...

...since warna dagh being confirmed. Harus koo cecepat cari kain.





Ek'eh, apalahhh yg di tengokkan tu sampai terjelir lidah tu. Tengok anak dara org ke kau ni nak oiiii. Haippp! belum baghlil lagi..neyhiii neyhiii. Hehehe






Dia dok tengok papa dia arr actually. Dok tengok papa dia reversed kereta. Mikail nak pandu keta gak ke? hehe...tunggu lah kau dah besar nanti Mikail. kompom kau ku jadikan my driver...hohohoho :P Itu gunanya beranak weh...haha






Alololo...comel nah dia pi tarik selimut dia ni. Mata bulat-bulat. Anak mata lak beso...lagi menyerlahkan kecomelan dia. Syukur alhamdulillah dikurniakan anak secomel ni. hehe. Alhamdulillah.






Ni dia tgk tgk mama dia plak. Tengok zie sampai tak terkelip-kelip mata dia taw. Awat sayang? Mama nampak cantik ea? Ceaaaa...statement woi! Panggggg! Just kidding :D






Since husband zie malas nak bawa stroller (part naik and turun escalator tu yg payah), so dia kata dia yg dukung Mikail. Well..anak bapak maaa :P Zie lak...jd mem kat sebelah. Klik keletok klik keletok guna heels...kehkehkeh.

...but hey, zie guna heel pun ok je dukung mikail taw. No hal punya. Tp itulah...disebabkan mikail ni dah pun 7kg berat...termengah koo aku nk bawa dia. Tu yg sentiasa hubby yg bawa. Dia lelaki maa...stamina kuat lg dari zie. hehehehe




P/S:
Suka hati bila mikail jd perhatian
semua org. Dok dgr org dok kata
dia comellll je memanjang. Kembang
hidung weh dgr. hahahaha












Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

14 comments:

Mila Ahmad said...

mikail memg gebu !

Ainnabilahhafizul said...

Assalamualaikum.

Alahai comelnyaa Mikail , bulat mata dia :3

http://ainnabilahhafizul.blogspot.com/2013/01/apabila-disoal.html

@juera said...

mmg comel nah mikail ni...gerammmm tgk nk kiss2 ajew...hihi

Dila Abdullah said...

tengok mikail, jadi makin tak sabar nak tgu baby sendiri kuar... 2weeks to go... amin ~~~

echa takashimaya said...

comelnyeeeee! rase macam nak gigit gigit pipi dia! hahhahahha.

dilla nadila said...

comelnye zie..zie ada makan or amalkan petua ape2 ke masa preggy dlu or sekarang untuk bg kulit baby gebu camni...comel sangat2

Misz Mieza said...

Memang comel sangatlah si Mikail nih.. Dah besar nanti jadi jejaka idaman Malaya, ganti Aaron Aziz.. Heheheh.. =)

Ibu Dhia said...

yup mmg comel sgt anak u ni.. kulit putih melepak.. idaman gadis esok besar ni.. hehe

Riena Haiqal said...

Alahai comelnya..... Rindu nak tgk mikail.. Jambu sgt... Heheheheeh

Mrs Mikko said...

comeeeeeeeel lah mikhail zieee!!
biji mata tu beso!
x yah pakai kontek lens..hehe

zh-ena said...

sebijik ikut muka babah dia

M.A.M.A said...

muka apok lah ya..
dah ada tudung k match tek ngan kain ya?
mun lom, sudi2 lah singgah kat blogshop mek... hahahah.. sempat...

Dila Abdullah said...

Alhmadulillah, dapat merasai aper yang kamu rasa setelah melahirkan baby pada 16 Jan 2013... Amin.. Anugerah yang terindah dari Allah kan???

Syuhada Salleh said...

mmg comel..kulit merah2 gebu..hee