Skodeng Si Bulat Comel Mandi :D








Hehe..."swimming pool" mikail..kehkehkeh. Budak skrg memang best kan. Ada tab mandi bagai. Dulu time zaman zie (org kaya lain citer la ek), kata mak...zie mandi guna besen buat rendam pakaian je taw. Mana ada baby bath tab bagai. Kalau ada pun...mak pak x kuasa nk beli.

...for them, baik guna mana ada je. Janji hado. hehehe. BTW, Mikail sgt suka mandi :) 









Lepas mandi terus jadi BATMAN! hehehe. Terserlah je keputihan Mikail bila pakai black, kan? Love it tho :)  Oh ye, Mikail dah pun berusia 4 bulan 9 hari. Semakin membesar dah anak kesayangan papa dan mama ni...

...my heart n soul ni  ^_^ Happy sgt bila dpt buat dia ketawa berdekah-dekah...hehe.















Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

12 comments:

Misz Mieza said...

Mikail suka mandi ea ? Lepas ni boleh la ajar swimming macam Bella anak Datuk Muzaffar tu.. Hehehe.. Putih gebu tau si Mikail ni.. Geram tengok.. =)

Ciare Baha said...

Comelnyaaaa Mikail ni...Putih melepak pulak. Harap baby dlm perut ni putih melepak jgk la hihi. Anyway Zie, upload la video Mikail satuuu. Yg ada ckp2 (bahasa dia of kos ;p) or tgh gelak2 kee.. Alololorh comelnyaa :D

My Life's Journey said...

cutenya mikail tok ..senyum jak kmk tangga si gebu tok eh .. mcm ne ndak upanya tetak ..mesti cute gila (^_^)

Myra Jay said...

cOMEL...

pUTIH GEBU HERO SORANG NI :d

Rowena Zainuddin said...

Anak ktk tok. Muka kedak laki ktk tp kulitnya kedak ktk :)

Ima Salsuzaima said...

hikhikhik.kak, macam lucu jak kmk nagga ada sensored.comel tanda sensorednya.haha

Tihara said...

cumelnya mikail..good boy :)

✿A I N A A✿ said...

Bolatnyaaaa temban! ish ish ish.. geram tengok mikail niiihhhh.. huuuu

Mila Ahmad said...

Ala tomei2 dak gebu nie...

Miss N @ Nadia said...

comel sangat. masa sekrang ni la nak gomol-gomol dia.. sok dah besar takleh dah hehe

Dila Abdullah said...

hahaha, comel yer... muka mmg confirm muka fotokopi muka papa dia...

Dawia ❤ said...

putih gebu nya mikail ;)
sangat comel...! geram tengok.