Souvenir Yang Unik & Menarik ** Bagi aku Ler ek**




Semalam zie dpt benda lah ni dari my colleague, Ramzi...hehe. Dia rupanya hari weekend ni tadi, fly ke KL kooo dia. Vavavava...mentang-mentang lerrrr bonus masyuk. Terus terbang ke KL ek. Zie gakkkk yg belum ke sana...huhuhu. sadis :D

Memandangkan ke semua org office zie termasuk boss pun tahu yg zie giler warna merah hitam dan juga giler dgn ladybird...harus ko yg ini utk zie. hehehe. 








See uols...gerek seyyy. jam keychain rupanya ladybird ni. 1st time dpt souvenir camgnie taw. So i am a lil bit teruja! hahahaha. Thanks Ramzi for this cute souvenir....love it! :)














Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan melihat
fungsi2 Pen Digital al-Quran. Miliki pen
ini utk memudahkan anda menghafal dan
belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this section?
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

5 comments:

Nory Zoulkefle said...

comelll nyer...

mama ila said...

wahhh..ada jam eh kat dalam....cantik =)

Misz Mieza said...

Conmelnya.. =)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

cooomeeeel sgt nih!!

regards,
Unsmiley

Syuhada Salleh said...

comelnye..siap ada jam lg..