Suprise Gift Buat Suami Tercinta





Terharu je husband zie bila zie bagi dia suprise gift ni. Zie bagi dia a set of Zap-It acne solution. Dengar khabarnya, ianya sangatttttt berkesan. Product dari Australia ni kalau tak silap zie. Felice yang rekemenkan...hehe.

Well...FYI, this product coming soon akan berada di dalam kedai zie. Hehehe. Tungguuu ^_- hikss. Pape pun, semoga product acne kali ini sesuai dengan kulit muka suami tercinta... aminn.











Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

6 comments:

✿A I N A A✿ said...

memang sweetlah hubby akk ni... hope ena punya fiance perangai yg sweet macam hubby sis... heeeeeee

Siti Asiah said...

romantiknye Zie...;)

Misz Mieza said...

Untung incit suami.. =)

Mizz Coki said...

EH??? mcm ku kenal, produk MELALEUCA NAK???

Myra Jay said...

Produk Melaleuca kan Yunk.. ;)

MJ ada guna produk2 dia :D

Dila Abdullah said...

tak pernah jumpa pon?? ada jual kat malaysia ke???