Tak Sabarnya Nak Terima Pay Slip :D




Zie sgttt sgttt tak sabar nak tunggu 25 hari bulan ni utk zie terima my gaji. Rasanya semua staff pun tak sabar utk terima gaji for this month. Sebab...tak sabar nak tahu brapa increment dan bonus dapat maaa..hehe

Takpe, 2 more days utk weols terima...hehe. harap² amount penaikkan gaji zie seperti khabar angin yg zie dgr...hiksss. Aminnnn








Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan melihat
fungsi2 Pen Digital al-Quran. Miliki pen
ini utk memudahkan anda menghafal dan
belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this section?
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

9 comments:

ArELeEz said...

gov. servant gj + bonus ari nie..!! yeehaaa..!! he3..

Nurul Ain Zulkarnaind said...

best kalo gaji naik

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Insya-allah..semoga ianya tercapai..
:)

regards,
Unsmiley

Qaseh Suhaida said...

bestnya....alhamdulillah rezeki Zie sekeluarga la tu

Misz Mieza said...

Wah! Seronoklah kalau naik gaji lagi! ^_^

mrs kayrul said...

bestnya zie..kayrul nie dah beberapa tahun nie tak naik gaji..huhuhu...

✿A I N A A✿ said...

heheh sabra jgn tak sabar... nanti dah dapat, belanja ena ye.. ehhhh hehehe gurau je

eVa said...

Adoh kmk pun x sabar juak.. Tp mek org dpt ujung bulan mena2 haha

azizah :) said...

seronoknya gaji naik n bonus.. bonus swasta confirm banyak kan..hee