Yay Yay... Ada Kawan Baru. Yay Yay!





Perkenalkan uols, kawan baru di opis ---> Cik Puan Jenny! Hehehe. Skrg zie dah ada geng gi pump susu. hahahahahaha. Comel kan dia? Natural beauty kooo noks. Tak macam zie...plastic! hehehe :P

...orgnya friendly sama mcm zie. So kejapppp je dah hooked up ^_- Utk sementara waktu, Jenny pun helping my kerja a lil bit lah. just for temporary. Ok la tu ^_^






Hehehe...gambar tad pagi :P Si galah miss wong ni kan...mmg never fail utk buat zie kelihatan pendek bila berdiri di sebelah dia. Amoi sorg ni memang sgtttttt lah menggalah! hehehe. Budak ni sgt penyabar orgnya.

...selalu kena marah zie but stillllll senyum :P  Gara kooo aku ajar org. Hoho.





Ni my BFF colleague, Megan felice! colleague yg sgttt zie sgt. See uols. Dgn dia...zie dpt bergamba gile² spt gambar di atas. Kehkehkehkeh. Perangai weols memang sgttttt lah similar. Hehe. Tu yg dpt ngam tu kot :D

Pssttt...semangat 1 Malaysia kooo kat opis zie ni. Berbilang kaum org kerja kat sini dah. Hehehehe









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

8 comments:

Azlan Strider said...

alhamdulillah..semoga persahabatan akan kekal selamanya...hehehe

Regards,
-Strider-

My Life's Journey said...

Bestnya ada kawan baru ..da geng mengepam gik ..best2 (^_^)

ktk nang tetap gojes dlm gambar ya yunk ..muahhhhhhhhhhhh

wawa syaida said...

baju zie cantik...beli kat mn...nak jugak :)

✿A I N A A✿ said...

wahh bestnya dapat kawan dengan non muslim.. semoga persahabatan sis dengan Puan Jenny tu berkekalan.. =3

azizah :) said...

seronoknya.. dapat geng satu kepala memang layan..

Aiza Haris said...

bestnyerrr... erkk ada kosong lagi tak? hehehehe....

Riena Haiqal said...

bestnya ada member yang satu kepala di tempat keja... keja pun tak stress sangat.. (^_^)

Misz Mieza said...

Seronok ada kawan yang sekepala & boleh layan kepala gila2 cam kita.. Heheheh.. =)