Yummm Yummm. Sedappppp... Tapi Pedas. Aduh!




The yummylicious burger di Mcdonal...bagi zie ea. Lain tekak, lain selera la ek. Hehe :P Bila Prosperity Burger is back...apa tunggu lagi uols. Terjah Mcd teros! Camno nk diet tu weh...adoiii adoii. Dulu dpt je kawal makan...

now bila dh beranak ni, perut asyik dok mintak di sumbat je...camno tu? Hehe. Pape pun, tak dpt zie habiskan. Terlampau pedas. Paksa husband zie utk habiskan...haha. Diaaaa gak yg jd mangsa ek? :P













Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
AMY AMEERA MEKU-UP
-- Click SINI :) Siapa yg memerlukan
khidmat andaman utk nikah, sanding,
tunang, dinner etc ....MUST hired Amy
Ameera!!! Why??? coz her touch mmg
sgt superb! Dijamin tak akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

12 comments:

ct cheery said...

wah..sangat mengoda itu burger,kena cari ni..hoi,xboiket ke??haha..

Dila Abdullah said...

masa tu nak makan, tapi en somi tak bagi.. sebab cian baby dalam perut.. huuuwwwwaaaa.....

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Wahhhh sedapnyee...lapaq terus nih

regards,
Unsmiley

Qienah said...

betul tu, sm le..qienah sjk beranak selera bukan main.nak makan je. msa pregnant dlu xplk.huhu..

✿A I N A A✿ said...

ishhh sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! ena suka betul burger prosperity ni.. *sori kalau slh eja*.. hikhik

SURIA AMANDA said...

terus rasa nak cari prosperity ni...

crisda79 said...

tak boikot ke?

Miss N @ Nadia said...

tak merasa lagi prosperity burger walaupun dah berapa bulan keluar.. huhu

Misz Mieza said...

Mieza suka beef prosperity burger.. Pedas ke ? Mieza rasa ok jer.. Layyan jer sampai habis.. Hehheehh~ =)

~AmyLiana86~ said...

memang sedap..amy beli ayam hubby beli daging..ayam lg sedap bg amy la..tp betul mmg pedas giler..tp ttp sdp..hehe

M.A.M.A said...

nang sedap burger tok tp since dah dengar ceramah di suro riya, stat ya sik ninjak kaki ke mcd gik.

rupa2 nya mcd adalah penderma terbesar untuk tentera israel. cgek set kita beli umpama cgek peluru untuk musnahkan saudara islam kita di palestin.

dolok kmk bedal jak, kmk rasa ah, just nak makan. tp nang bena juaklah, sik secara langsungnya duit yg dibayar ya disalur ke tentera israel. huhuhu...

bila kmk nangga mcd nektok, ingat ngan muka baby2 muka nembiak yg hidup di palestin. kesian kan...

zh-ena said...

dah lama tak msk mc'd