Zalora.com.my Bagi Aku RM50 Voucher Wei :D




Yuuhuuu uols...pada petang hari Rabu aritu, memang petang yg berezeki bagi zie taw. Why? Sebab, selain dari dpt increment & bonus...tetiba out of blue, Zalora.com.my (click to view), Online butik yg famous amos tue...tetiba email zie kooo...

One of their team lah yg emelkan. Dorg bagi zie a free voucher bernilai RM50 kau! Hohohoho. Jgn Jeles! :D Apa lagi...terus berdesup kooo aku pi online shopping...haha :D Dah inilah hasil rembatan ^_-

::
::
::
::
::
::
::






Zie rembat this First Lady Blouse - Orange (click to view item) :) Nanti leh zie pakaikan inner shirt warna hitam...sure stylo! Hehe. Blouse yg jenis "selamat" utk cover perut boroi...hahahaha. Blouse mcm gnie best uols. Kau boleh pakai dgn maxi skirt dan jadikan ianya baju kurung.

...ATAU kau boleh pakai dgn jeans or tights dan sesuaikan dgn platform heels, perghhh...sure stylo ah :D





Psssttt...since guna my freebie voucher of RM50, terus kooooo jd RM5 je harga baju ni...hehehehe. I loveeee free  voucher :P Harga asal dia RM55 dan ianya FREE POSTAGE. Now zie tak sabar kooo nak tunggu baju zie ni utk sampai...

...leh gak my turn yg jerit "Aaaaaaaa..." cam ala-ala dlm iklan TV tu nanti. Hahaha. Pape pun,  Thank you sooooo much Zalora!


::
::
::
::
::
::
::
::

Jom Uols, Kita
Shopping di ZALORA
:)













** This advertisement is brought to you by Zie Madini's Territory


9 comments:

Nieyxzha Hassan said...

Wah bestnye dpt voucher..nak jugak..teheee ;D

Farhanah Mokthar said...

Wahhh bestnya dpt voucher free.
jom singgah dan join peplum giveaway kat blog kita pula :))

orked violet @ SYA said...

whoaaa...best nye!!!!

sya-orked.blogspot.com

Mia Kassim said...

Salam kenal dan follow....

fatin amalina husna said...

lar..jelesnyaa..:3

Misz Mieza said...

Rezeki.. Alhamdulillah.. =)

mrs kayrul said...

bestnya...untung2

azizah :) said...

bestnya!! tahniah kak..

Syuhada Salleh said...

Besnye dpt voucher..