Baby Mikail dan Armour Hat Dia...hehe





Remember lagi tak ttg entry zie shopping dgn supplier baby product zie? If tak ingat, boleh click SINI ea ^_- Zie nak tayang Mikail pakai Baby Armour Hat tu je sebenarnya...hee hee.

...nah tgk...hikss :P

::
::
::
::
::
::
::


@ rumah my BFF colleague, Felice Chan. time CNY visiting. Dpt ang paw ko mikail...hehe.





Bersama papa kesayangan...hehe





Bersama mama tercinta :D Loveeee sgt tgk baby Mikail in pakaian berwarna kuning taw. Keputihan dan kecomelan baby Mikail semakin terserlah if in that color ^_^ Setuju tak uols? hehehehe.


...semakin besar dah nyawa dan jiwa mama ni taw :) semoga membesar menjadi anak yg soleh. Amin.












Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
PUPEL LIYANA SHOP
-- Click SINI :) Dapatkan Korea Fashion
Clothes/Handbag/Perfumes Di Pupel Liyana
Shop HOT ITEM : TONY MOLY LIPT TINT


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

16 comments:

Zee Suhaini said...

comey la mikail ni..kalau de anak gegurl nak cop dah ni..

~♥dieyba_baby♥~ said...

amin2 akak.. aah memang comel akak.. putih gebu lagi..

mate saya bulat said...

comel sangat. geram tengok..

Pinkbubblegumprincess said...

comelnya baby mikail.. :)

http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com/

lina said...

comelnye baby mikail pakai topi tu. my baby pulak jenis tak suka nak pakai topi. kalau pakaikan sure nanges mcm kena dera.

Siti Asiah said...

comel btl la Mikail ni rase nak kunyah2 jerk...:)

cik chinta said...

iya...comel sgt...sgt...gebuuu....bulat mata...nk bby comel gni jg..ape rahsia zie bby comel..wt entri k

Masmida Ahmad said...

comelnya baby boy akak ni.. geram tengok.. :)

genuine1224 said...

comey je dia

Zumie said...

comel sangat anak mu babe:)

azizah :) said...

ya Allah kak comeynya mikail ni..putih n gebu! nak tengok gambar mikail banyak2 mane tahu anak jijah lahir t seputih n segebu mikail..ohh..

rDnA said...

Tomeinyeeee mikail..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Wahhhh makin comeeeeel mikail nih la zie...

regards,
Unsmiley

aDisH.sHidA said...

comey nya mikail...geram tengok..

Rosmiza Ali said...

Makin lama maikn comel la si Mikail ni tau.. Geram nah aku tengok budak tecik nih.. =)

Dila Abdullah said...

waaaahhh, da lama tak singgah blog zie since da beranak... tak menyempat bukak lappy... tup tup mikail da besar la....