Baju Bridesmaid Siap Sudah...yayyy!




Yippie! Siap sudah baju bridesmaid zie utk majlis perkahwinan abg su zie (Minie) pada 31/3/2013 ni nanti :) FYI, abg su zie akan berkahwin dgn blogger, Chu Majorflava :) Sebulan lebih je lagi utk dia welcome in our small family...hehe.

Tang bju tu...tak leh tayang full. Kang hilang seri nanti...haha :P Well, hujung bulan ni nanti...akan cari kasut dari Heatwave utk dipadankan dgn baju ni. Akan pilih something yg tidak tinggi. tak nak tinggi tinggi. kang terpelecok...malu besar kang :D

Will cari kitten heels warna gold. Harap harap lah hado... **puh kiri, puhh kanan**



P/S:
Baju tu actual kaler warna
mustard ek uols. Tp dlm pic
appeared cam warna coklat
plak...haishhh.









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

14 comments:

cik chinta said...

jgn klh pgntin dah

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

ohh tema grey ea...hehe..

sofia doakan segala persiapan berjalan lancar sehingga hari kebesaran ye.. :)

regards,
Unsmiley

azizah :) said...

nampak pon cantik dah ni.. apatah lagi bila pakai..hee

ComelComot said...

nice..ni mesti nak melaram sama glamm ngn pengantin.

My Life's Journey said...

Waaa mst ktk nampak gojes lak yunk , muahhhhhhhhh

My Life's Journey said...

Waaa mst ktk nampak gojes yunk,muahhhhhhh

zarena heeney said...

salam zie..nnti jemput singgah ke blog baru ena yea :)

✿A I N A A✿ said...

untungnyaaa dapar beriparkan blogger juga.. nanti boleh exchange idea... walaupun secuit je gambarnya, tetap nmpak cantik!.. >.<

Rosmiza Ali said...

Nice! Warna mustard ke? Nampak macam gold kaler pun ada.. Tak sabar nak tengo Zie pakai.. =)

Naemah Abdul Malek said...

wah jadi bridesmaid...kelas hehehehe...psstt nak tnya cemana nak wat link yg kat atas tu, yg zie letak blogshop ngan mikail tu (^_^)

Zie Madini said...

NAEMAH
-- pergi kat "add page element" then pilih gadget "Bloglist" then add je bloglist yg nk di letak :)

done..hehe

Sally Yatiey said...

Kacakkkkkk ;D

~AmyLiana86~ said...

cantik la zie...

CHU MAJORFLAVA said...

bestnya!!baju bridesmaid semua dah siap..kamek belum gik ;-((