Barang Untuk Baby Mikail In Hand Sudah :)




Yayyy!!! Barangan baby yang Zie beli dari my supplier dah sampai sudah :) Pada hari selasa tadi sampai. Cuma takde masa nk hebohkan dlm blog je...hehe. Kalau zie shopping online, sure punya akan shopping di kedai sendiri...hehe.

...kalau tak kat kedai sendiri, akan shop di Zalora ^_^ Sgtttt suka on9 shopping taw...







Zie beli MotherCare 4 Position Baby Carrier (click SINI utk view product), 1 helai Baby Amour Hat (click SINI utk view product) dan 1 helai Bernie Hat (click SINI utk view product) ^_- Service dari supplier zie utk barangan baby ni memang sgt memuaskan hati taw.

...sgttt sgttt cepat :) Tak sabar nak pakaikan kat Mikail dan tak sbr gak nk kasi husband gendong Mikail guna baby carrier tu...hehehe. 









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MUMMY FITRYNA IN DA HOUSE
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

4 comments:

Syuhada Salleh said...

besnye mikail dpt hat baru..hehe

Rosmiza Ali said...

Rancak Zie bershopping.. Hikhik! ^_^

My Life's Journey said...

waaa shoping brng baby nang best yunk

cenderamata dari hati said...

layari http://cenderamatadarihati.blogspot.com

hamper barangan bayi pada harga berpatutan untuk diri sendiri & dihadiahkan kpd kenalan

maaf tumpang iklan

(alat senaman untuk kempiskan perut/ kurus pun ada..kembali kurus slps besalin nti)