Bawa Baby Mikail Balik Ke Sri Aman :)




Semalam zie, Mikail dan emak... ke Sri Aman. Ziarah papa dia kat sana memandangkan papa dia tak dapat balik Kuching. Since zie tgk Mikail pun dah a lil bit "kuat" utk perjalanan jauh...why don't, kan? Hehe. Tp bukan zie lah yg drive :P

...takdenya husband zie nk izinkan zie drive jejauh. Dari lebih sanggup dari sana ambil weols and teruskan perjalanan lagi. See...betapa sygnya my hubby kat weols ^_^ Hiksss...






Alolololo....Mikail jd junior soldier...hehehe. Skrg ni dia dok suka nah ketap bibir bawah dia. Actually dia tgh hisap bibir dia tu. Di bagi soother, bukan nak....haishhh.

Pape pun, comel kan dia in berpakaian askar ni kan kan kan. Hehe.






Kesian anak aku ni. Tido je dia di sepanjang perjalanan ke Sri Aman kat seat belakang. Letih kot dia. Tp ok gak dia tido je. Dpt gak zie tido di sepanjang perjalanan gak...miahahahaha :D






 

Sampai dah kat rumah papanya di Kem Temuduk PGA, Sri Aman :) Pity my hubby taw. sampai-sampai je, terus dia berkemas-kemas utk gi kerja. Gerenti letih giler dia walaupun mulut kata tak :( Tu la...zie nk drive sendiri ke sana, tak bagi.

...kan dah keletihan. Zie sgttt sgtttt menghargai pengorbanan dia ^_^ syukur dpt suami mcm dia. Sgt penyayang dan sgt memahami. Cuma part nak izinkan zie keluar berhuha dgn kekawan je dia payah nak bagi. Hahahaha.

...zie no hal lah. Tak penting pun. Janji suami redha dgn kita, betul tak uols? :)






Mikail lah...lepas papa dia gi kerja. Menetek zie kejap...pastu terus tido lagi. Letih sgt kot dia. Kesian.. Inilah kali pertama dia ke Sri Aman. Nak buat camne kan.... sesekali harus gak zie n mikail ziarah papanya di sana :)

Oh ye, zie ambil cuti dari Rabu - jumaat :) hehe. Ahad nanti, baru weols balik Kuching ^_- Winkss













Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

11 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Hehe..comellll la mikail nih...memang byk ikut rupe dillah lah zie...

betul tuh..ade logiknya kenapa xbagi isteri die huhahuha kann..lbh baik spent time dgn ank kan..dh time keje kite tak dpt spent time dgn ank..lps keje, tuh la peluang nye kannn...

suka tgk zie n family..semoga kekal bahagia selamanya :)

regards,
Unsmiley

Herma Julianny said...

best, best..^_^v
lama dah x singgah sitok.. baby mikail dah besar.. dan comel sangat!!>_<
nanga tulangnya, mcm besar jak.. matanya kedak mata kitak..hihi..

ucupiza said...

keciannya mikail..penat sangat sampaikan tertido..
putihnya dia....comel

Eina Sakinah said...

comelnyeee mikail! :)

~♥dieyba_baby♥~ said...

comel nye mikail.. da mcm kembar da dengan ayah dia.. hehehehe

Nadia Rajami said...

kiut da mikail eyh.. geramm ngga. hehe... kmk bok jk menjalani LDR jwk tok kak zie, gerek mek pat keja kt c.aman jwk, 2 bulan dh, kmk kt ctok jk... huhu

Dila Abdullah said...

Alahai, sweet yer baby mikail... tak sabar lak nak tgu baby aliff membesar cepat... leh berjalan sakan macam abg mikail t... heheheee...

~AmyLiana86~ said...

comelnyer mikail..geram nk cubit2 pipi tu..putih melepak..

zarena heeney said...

sebijik mcm muka papa dia

♥nrina♥ said...

comelnye dia...geram tgk...

Lulu Caldina said...

lulu nampak tuala CHELSEA kat belakang.. ngeh ngeh suka..