Beli Sudah tempat utk Store Makanan Mikail Nanti :)




Since 2nd March ni nanti, Mikail akan turn 6 bulan.... beli sudah tray utk simpan makanan mikail yg sudah di blender nanti :) Akan di letakkan di dalam freezer biar sejuk beku. Zie beli yg 4m+ plus je dulu.

...sebab zie cari kat Poppies hari tu, takde plak nampak yg 6m+. Brand Tommee Tippee yg availabe hanya ada 4m+ Ok lah tu...janji hado :D






Ada 4 bekas :) Dapat ler masakkan 4 jenis solid foods utk mikail nanti. Takde ler dia jemu makan benda ya sama ^_- 




 

Nampak benda alah yg berwarna kunin tu? Tu tempat utk press makanan yg sudah beku utk senang keluar :)  Cool kan...hehe. Sgt teruja nak bagi Mikail solid food taw :D Sure comot je muka mikail makan nanti ...hahaha

...membesar dah anak aku tu +__+












Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

5 comments:

zarena heeney said...

byknya bekas makanan
dulu ena msk setiap pagi sebab nak bg anak mkn fresh punya foods

zie jom join contest di blog ena

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

macam2 kemudahan yang ada sekarang.. comel pula tengok bekas makanan mikail tu.. hehe

Dila Abdullah said...

resepi da ada ke belom?? lau ada, share tau... leh wat refer tok baby aliff bila dia da 6m t...

cik chinta said...

kjp ms blalu

♥nrina♥ said...

anak akak dah makan dah... skrg ni mmg suka tgk dia makan dan badan pun makin berisi... memula je dia cam geli kat tekak bila nak telan makanan tu hehe...