Blog Terasa Terabai :(





Salam hari Khamis uols....yayyy! tinggal sehari je lagi utk weols berpublic holiday yg panjang sempena hari raya...yayyyy! Kalau tak hari ini, mesti hari esok bini boss kasi ang paw kat zie kot. Dok tunggu-tunggu gak kedatangan "red packet" tu...hahaha. 

Ermm...sejak zie dah beranak ni, terasa commitment zie dlm dunia blogging semakin berkurangan arrr uols. Sekarang ni berbulan dah zie tak blogwalking..uwaaa! Lagi pun kan...time kerja, zie dh tak dpt lg nk curi-curi online.

...sebab my paperworks tidak mengizinkan zie berbuat gitu lg. Semakin kau ambik gaji besar...semakin byk lah kerja kau. Itulah lumrah dunia...huhu. Pape pun, zie dh tak dan sgt dah nk update blog sampai 6 entries sehari cam dulu :(

Skrg ni, if dpt update 2 entries...dah happy sesgt taw. Haha :P








Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Zie Madini™ Store
-- Click SINI Untuk membeli Kolagen
Asli, Eskinol, Korean Fashion Clothes,
Baby clothes/product and beauty products

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

6 comments:

uchi kay-f Ahmad said...

slmt pagi mama mikael!!

emm dh lame xbw kat sini jugak..bizi oit...

well, slmt bercuti.....

✿A I N A A✿ said...

ena rasa macam akk active je dlm berblog ni... huuuu... ena ni lg nmpk2 sgt kurang berblog, dengan lama dah tak berupdate entry.. huuuuuuuu

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

hihi..yeay!! tak sabar jugak nk tggu weekend nih...haha..

xpe zie..update yang mana mampu pun ok..memang lumrah dunia bila gaji besar, komitmen pun besar..sabar je lah jawabnya

regards,
Unsmiley

Syuhada Salleh said...

xpe kak zie..dahulukan yg mne pentg dlu.

M.A.M.A said...

busy pun still dpt update juak. gney ya zie? hehhehe... rindok ati gaji besar. nak nama gaji besar mesti setimpal ngan kerja. agik ok ya zie, keja byk tp xda pelu attend meeting or jumpa client.

mun gaji 2k & above ya, ada satu bulan nya klak melopong, bulan potongan cukai gaji. huhuhu... kat nak 1k juak sekali nya deduct dr gaji.

bekerja lah dgn ikhlas. hehe... utamakan yg penting. hehehe..

Rosmiza Ali said...

Takpe la Zie, kitorang faham.. Working mother mmg macam ni.. Adat la.. =)