Cash Out Jugak Akhirnya




Hehehe....gatal kooo tgn aku pi tekan butang cash out tu uolsss. Sgt menggoda hatiku ini...hehe. Tak dpt nak tukar amount ceceh 1K...lama je terasa kang nanti...hikss. Lagi pun zie dh jarang dah buat iklan churp churp.

...takde masa dah kooo zie nk buat iklan-iklan bagai ni lagi. Idea nan hado...hehe





Termasuk cash out kali ini...dah 2x dah zie cash out my churp churp earning. Ok ler tu...sampai nanti cheque ni...dpt zie "ikat" duit dgn beli 1 pasang kasut Heatwave lagi...hiksss! Soooo falling in love dgn keselesaan kasut Heatwave taw...

...kalau tahu, duluuuuu dah zie pakai :D So...Heatwave heels... tungguuuuuu. Hehehe











Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

11 comments:

Pinkbubblegumprincess said...

wahhh...2 kali dah.. best! :)

http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com/

Ima Salsuzaima said...

wah kak.ktk jgn buat kmk ikut gatal tgn tekn butang cashout tok oh.klk kmk terikut.wahaha..nang lma gilk lh mun tunggu 1k.hihi

Syuhada Salleh said...

besnye..syu skali pon xpenah cash out lg..

~AmyLiana86~ said...

amy pun duk tunggu cek dr churp2 nie..adoiyai lambat la..xmcm nuffnang..kalau nuffnang kejap je dpt cek die..

Misz Mieza said...

Mieza pun baru cashout churp2 semalam.. Bajet nak cashout ujung bulan 1 ari tu.. So, takdela lama sangat tunggu check kan ? Tp ntah cemane ntah, boleh terlepas pandang tarikh ari tu.. Ish, menjawapler tunggu sampai 2 bulan.. My 1st time cashout.. Sikit jer.. Jadilah dari takde.. Mula2 ingatkan nak peram biar cecah koman2 RM500, tapi risau jadi cam ari tu tetiba earning ilang tu yang cepat2 cashout tu.. Huhu..

eyqaaman. said...

kak zie..nak tnya..sbnarnya cmne nk tmbh earning churpchurp?? pelu tweet jak kah,or something else?? tq :)

Cik Nad said...

Best nyeee...nk jgak lar..hee..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Wahhh...bestnye...ym tk pnh cashout lg...hihihi

Sally Yatiey said...

Best eh dah cashout ;D

✿A I N A A✿ said...

rasanya dulu pun dah cash outkan?? wahh untungnyaaa akk.. belanja lah ena.. belanja tiket p sarawak... tiket pergi je.. XD gurau je kak

Tihara said...

tahniah zie..alhamdulillah :)