Erkss.... Takut Jadi Camni :(




Hehehe....gambar yg membuat zie tersenyum di pagi hari :D Adakah nasib zie akan menjadi si burung pink tu??? Tettttt! Hahaha. Ye ye je zie ni kat on diet bagai. Tp idak boleh kooo uols. 1st reason, sebab zie breast feeding. Perlukan sgt air susu yg berkhasiat utk Mikail.

...2nd, memang tak dpt nk on diet sbb perut lapa bagai apa entah. Lapa sampai terkena gastric. Hahaha. Tak kisah lah if org nk say begini, begini lagi... **refer statement di bawah**


Mulut Puaka: Mak aiii...kau mmg kena jg pemakanan lah zie oi.
Ur butt dgn ur badan dah nampak serupa dah. Langsung dh takde
potongan bdn. Tak tahu mana buntut, mana bdn.

Mulut Puaka: ....kena jd bdn zie. Suami lari cari lain nanti, baru tahu

OUCHHHHH Sesangat zie dgr statement gitu taw uols. Say it straight to my face plak tu. Hello! Zie baruuuu je 5 bulan giving birth taw. Kira ok ler penurunan berat zie. Dari 79kg...now dh 57kg. Lagi pun, asallllll lah org yg suka tgk kekurangan org lain ni kan...

...tak retiiiiiiiiiii nak "tgk" gitu je tanpa mulut perlu berbunyi. Hemprhhh.... *sigh* Nasib ler if suami lari cari lain semata-mata bdn bini dh jd tong drum. Nak buat camne. Janji baby Mikail dpt minum air susu zie yg berkhasiat.

...zie mls dh nk dgr komen-komen yg buatkan diri down.










Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
MY Life Fara
-- Click SINI Untuk membeli produk
kecantikkan seperti Felinna Inchloss,
Ehypra dan banyak lagi :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

7 comments:

Ima Salsuzaima said...

Morning kak zie. ehehe.siapa lah yg mulut puaka ya.ahaha. kitra sm jak kak.kmk pun susah mok diet.mok joging konon.

Sumijelly Sumi said...

cukup tak suka bila org sebut

"nanti laki lari"

elloo.... sapa punya laki. sure tau la jaga sendiri. yg bercakap tu cukup zat? cukup kurus? cukup ker?? geram la...huhuhu

Ala Zie... biarla derang nak cakap... janjji kita tau apa yg kita buat...

Sumijelly.com

~♥dieyba_baby♥~ said...

morning akak.. ala akak bt x tahu je.. pi lantak la.. klw suami nak crk len da lama da kan.. jgn amik peduli la akak.. sy pn bdn besar gak sblm preggy.. jnji pndai jaga suami kan.. bdn akak tu diba tgk da ok da.. x pyh nak diet2 ok.. ^_^

azizah :) said...

janji suami sayang maa.. kalau suami kak zie tak kesah ok ape.. pedulikan org lain..

Najwa H. said...

Ada juak ka urang padah gia??? Kamek nume kitak ok jak body kitak. Jeles mek nangga laju jak turun. (TT_TT)

♥nrina♥ said...

selalu dah kene dgn mulut puaka/mulut longkang camtu hehe...

yang penting...kita bahagia dgn hidup kita...

Jangan risaulah zie...takkan ler suami nak lari semata2 tgk kita gemuk..klu camtu semua pompuan gemuk takde suami ke hahaha...

Rosmiza Ali said...

Memang puaka sungguh mulut2 mereka itu.. Cis!