Hilang Sudah Jambulnya... Hehe




hari tu zie ada keluarkan entry yg my hubby time cukur rambut mikail, dia tinggalkan sedikit rambut a.k.a jambul, kan? (boleh baca balik kat SINI..hehe) Kononnya nak tutup ubun² mikail...but zie dgr², tak boleh kooo tinggalkan sedikit rambut once dah cukur. 

...Kena cukur habis. Sunnah nabi ^_- So....

::
::
::
::
::
::
::
::



 

Tadaaaa!!! Botak chin dah anak kesayangan zie ni. hehe. Botak licin mcm ni zie more suka. baru kecomelan mikail kembali lagi...haha. idak lerr pelik rupa dia...hehe. Kepala dia bulat nah, kan uols :) Dulu time dia lahir...

...muncung je kepala dia. Alhamdulillah...semakin besar semakin membulat kepala dia. Tak muncung cam time baru lahir tu...hehe.











Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MUMMY FITRYNA IN DA HOUSE
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

18 comments:

ArELeEz said...

semakin sexy! botak kn = sexy.. he3..

Seneorita Baharin said...

chomelssss nyaa tgok mikail botak chin..hehe..mata bolat, geram tgk..hehe..chomel mcm ibu die.. :D

Zumie said...

ya allah comel gila anak ko yang...pinkish je muka hehee

I K A :) said...

alololo comelnya mikail :D

zarena heeney said...

geramnya tgk mata dia
bulat...

zie jom join contest di blog ena

~♥dieyba_baby♥~ said...

alahai comel nye.. putih gebu..

Pupel Liyana2 said...

muka ikut ayah. kulit ikut mama. gebu

✿A I N A A✿ said...

ya Allah!!! bertmbah bulat!!!! comel sungguh!! dengan mata yang bulatnyaaa...

Mizz Coki said...

Ohh muncung ya sementara ajak yunk. sebab u neran lamak gilak dolok.. tp last2 caesar nak? tp nang kiutlah Mikail mata bulat pala bulat kedak telo jak hahahah

lady n said...

suka sgt tgk ank zie..dah makin rupa mcm zie dah...comelll^^

lady n said...

suka sgt tgk ank zie..makin mcm rupa zie dah,comelll^^
salam perkenalan.

genuine1224 said...

bulat mata sebulat kepala.. hehehe.. comey eh mikail

Siti Nurhayati Dollah said...

SUka tengok baby botak hehe. Nampak comel dan suci. Mikael tambah comellll

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Wahhh zie...makin comel budak kecik nih lahhhhh

regards,
Unsmiley

sweethOneY said...

Comelllllllllllnya anak buah aku ni, makin botak makin comel hihi. Mmuah kiss from Kasih :*

Wahidah said...

geramnya tgk mikhail..so cuteeeeeeeeee

Saudagar said...

heheheh macam catoooon mumuhug kat astro ceria hehehhe

-
Buddin
nutrisihatlot7.blogspot.com

ShuhaidaSaad said...

comel..!! mata bulat. geramnya! :)