Kepayahan Mendapatkan PosLaju Plastic Flyer :(


 

Zie kan uols...gerammmm sesangat kat dak poslaju taw. Kenapalah susahhhhhh sgt dorg nak bagi kat weols (peniaga online) plastic flyers. Bila mintak...mesti kata xde stock :( Takkan lahhhh setiap hari takde stock, bai. Agak² pun ler if nak menipu...hemprrhhh.

...Weols ni pengguna a.k.a ur customers. Kalau pd dak yg kerja pos laju yg bermanis muka kata takde stock, xpe gak. terubat hati kecewa. Ni...kebanyakkan dorg bagi muka bagai apa entah. Hello, "duit" weols okeh yg byr gaji kau tu.

seriously, sgt kecewa dgn layanan dak yg jaga pos laju counter. TAK SEMUA okeh yg berperangai gnie. Awal gtaw ea. Kang ada plak yg bising pot pet pot kat sini. TAK SEMUA dorg berperangai gni, FYI












Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MUMMY FITRYNA IN DA HOUSE
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

8 comments:

JijieNinie said...

heloo, duit weols okeh yg byr gaji kau tu ~~ stuju sangat ngan ayat u dear. kadang kite p mintak dorang buat muka kekwat je. bukan niat nak kurang ajar tp cara dorang tu memang melampau la.

oh yer, women plz be alert = kes simbah asid baru 2013

Pupel Liyana2 said...

zie. kita dah tanya pos laju kenapa sebab kita pon niaga online. dyeorg cakap akan diberikan kepada sesiapa yang ada akaun sahaja dengan pos laju. sebab tu dia tak bgi siap buat pospaid sampul surat pos laju. ramai peniaga beli je sendiri sampul tu zie

sura said...

nasib baikla akak senang dpt..sbbnya baik dengan satu mamat posto ni..klu ada ape2 just call..sume dia uruskan,x yah gi p.pos..pastu bg la upah skit..hihihi..

NinieyAziane said...

salam k.zie...sorry nak bgtau...ada setengah2 poslaju mmg xsedia kan flyer..selalunye flyer ni untuk customer yang ada akaun dgn poslaju je tu la salah satu benefit yg dpt kalo bukak akaun...flyer mmg xdibenarkan bg pada cust luar selain dr yg ada akaun...kalo xsure boleh tnya blik..kalo minta satu dua mmg boleh bg tp kalo selalu minta mmg xdpt..kat KL mmg kami xbg sbb cust akaun je xcukup stock nak bg...xtock sgt terhad...:) sorryy pnjg lebar pulak ulasan..hehehe

umie said...

aok..bena padah cdak ya..kmk di g poslaju kat bangi memang x maok berik sb xda akaun katanya..nya boleh berik 2-3 helai jak..

✿A I N A A✿ said...

post laju ni byk mslh sekarang ni.. dengan perkhidmatan yg lembab... post laju, tapi seminggu baru dapat

azizah :) said...

mmg banyak masalah pos laju ni tau..kat sabah ni lagi teruks.. brg asyik xsampai je..grr

Rosmiza Ali said...

Sangat sakit hati dgn mereka yang berperangai cenggini.. Huh!