Lampin Gak Menjadi Pilihan Hatinya






Tgk tu uols....punyaaaaa lah penat-penat mama dia ni pi cari and belikan Mr. Bean's Teddy Bear, ladybird Pillow dgn harapan so that Mikail jadikan benda alah tu suma as his "bantal busuk". But then...hemprhhh...

...kain lampin gak kooooo yg lakuuuuuu noks. If kau tak kasi dia kain lampin time dia nak tido...dgr lah kau tangisan mengamok dia. Bingit telinga. Hahahaha. Hemprhh...lampin pun lampin lah. Senang nak bawa...hiksss






Eh...tetiba! Hehehe. Haippp uols...skodeng Mikail mandi ea? Hehe...  :P Mikail sgtttttt suka mandi. Dan dan lagi kalau hari panas. Sehari, mesti mandikan dia 3x sehari. Belah mlm plak...before dia nak tido...mesti lapkan badan dia dgn tuala basah...

...kalau tidak, habis segala bagai mukanya dia cakar-cakar tanda protes...haha. Berperangai kooo anak aku ni. Nasib baik yg rajin layan karenah dia yg pelbagai ni adalah Mak Nek dia...miahahahhaha. Zie lak kekadang je...hehe.












Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

8 comments:

mama ila said...

comelnye mikail tengah tdo...cute sangattt =)

✿A I N A A✿ said...

hehehe dia nak yang simple2 je.. xmo teddy2... boboy katekan.. heeeeee.. comel sungguhlah mikail ni

Rosmiza Ali said...

Heheheh.. Nyudahnya bantal ladybird tu jd bantal busuk mamanya ler.. Heheheh..

[sutera kasih] said...

comel mikail ya bah, putih :)

Qienah said...

comelnye mikail tdo..zie join le instagram majalahpama.. tema bulanni baby tidur.. mne tau de rezeki bdk comelni..:)

baby mmg mcm2 rgam kn..

Syuhada Salleh said...

bgus la klau mikail sng mndi..ada bdk yg klau mndi msti nangis nye..mcm spupu syu yg kcik..

Ima Salsuzaima said...

ahaha.perangai aneh hagemaru..hikhik.. comel si baby ni.mok jak kmk cubit pipi ya.hihi

devilz-adrian said...

Wah lucu nya Bayi ini ^^.
Selamat yaaa ,,...