My 2nd Heatwave Shoes




Semalam zie bawa Felice ke Heatwave shoes boutique di The Hills, Kuching. Since zie ni tahap bingai part parking...terpaksa kooo pakai keta felice. Huhu. My beloved Felice ni jenis yg ok je. Bukan jenis org yg berkira² :)

...tujuan ke sini, sebab nak beli kasut baru utk di pakai time wedding my abg su nanti. Kan zie jd bridesmaid dorg. zie nak cari high heels biasa je. Bukan yg platform heel. 






Muka org kepenatan baru balik kerja. Hikhikhik.







hampir sejam kooooo aku pilih kasut. last² yg ini gak berkenan di hati. Mula² nak cari kaler gold. Tp nan hado. Then tukar ke kaler cream...tp according tu Felice (my fashion advisor...hehe) it will not stand out if zie pakai kasut warna cream sebab my baju kurung warna mustard.

...dia kata warna hitam more stand out since zie nanti pun akan pakai pashmina swal yg zie pakai skrg tu. So i pick this one ^_^ Get 10% diskaun sebab zie guna Felice's membership...hihihihi.



P/s:
reason beralih ke brand Heatwave,
sbb di kuching outlet utk Charles &
Keith dah tutup koooo :(













Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
MY Life Fara
-- Click SINI Untuk membeli produk
kecantikkan seperti Felinna Inchloss,
Ehypra dan banyak lagi :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

6 comments:

zarena heeney said...

cantiknya kasut2 yg pic no.1 tu
mahal tak harga di situ

Ima Salsuzaima said...

suka kmk nangga muka kwn ktk tok.serupa mmcm someone tp sik tau dmn kmk pnh nangga.hihi so cute. kim slm boleh sik.ahaha.keluar tajuk.

Zie Madini said...

ZARENA
- cantik kan :) normal heatwave shoes harga dia dalam RM100 keatas. kecuali ada yg best buy harga, baru ada yg below rm100. kena pandai pilih.

tp yg dlm pic no.1 tu, harga dia dlm rm100 keatas. Sgt comfy pakai kasut brand ni taw

atty's said...

kalo kty pun pilih kaler yg felice suggest..

Qaseh Suhaida said...

bestnya dpt pakai high heel...

✿A I N A A✿ said...

gila cantik kasut2 kat situ... ishhh teruja!! yang warna itam tu ke pilihan hati akk???