My New Kitten Heels Heatwave





Hari tu kan zie shopping di Heatwave shoes. Ramai yg tertanya-tanya adakah kasut hitam dlm gambar di atas yg zie pilih. Well..jawapan adalah YES. Zie pilih yg itu. Ianya sgt simple (even the leather dia pun tak berkilat). Tp ianya sgt menepati citarasa zie.

...kan zie nak heels yg jenis tak tinggi and full-covered dan selesa di pakai. Well, it fits all! ^_- winkss

::
::
::
::
::
::






See leather dia jenis yg faded. Tak nampak menyerlah sgt. Tp takpe...boleh guna shoe's polish utk kasi warna dia stand out ^_- Akal kena hado bai...hehehe.






Apa yg penting...heels dia berjenis kitten heels. Rasanya ketinggian heels ini maybe 3 inch je kot. Design utk shoes ni plak...sgttt sgttt comfy. Dia tidak keras dan tidak terlalu lembut. Mmg sgtttttt selesa bila di pakai. Tak rugi ko beli taw :)

Tp be honest, if nak compare dgn keselesaan brand kasut yg zie used dulu. Yang ni MORE comfortable ^_- Dahlah harga tak semahal yg brand satu lg tu. Hehehe. Memang worth it zie bertuka kasut ke brand nie taw.

At first, masa my friend Tilla rekemenkan brand ni...zie degil. Mati-mati nak setia guna brand yg satu lagi tu. But now....will stick forever pakai this brand. Harga sgt affordable!












Blog Pilihan Entry Ini 
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::





Zie MadinCopyright©

6 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

cantik kasut yg akak pilih tu..

zarena heeney said...

ikut pada keselesaan kan

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

perghh smart2.. semua baju boleh masuk kalau pkai kasut tu... perghhh nmpk dah gmbaran sikit2 kegojesan akk nanti.. hehe

♥nrina♥ said...

akak pakai sekali je kasut tumit tinggi..itupun sbb nak praktis kawin dulu..padahal masa kawin pakai kasut tinggi 2" je hihi...

Badan kurus cam zie ni cantik pakai kasut gini..cam akak ni pakai wedges je ler hehe...selamat sket sbb takut nnti jatuh mcm nangka busuk haha...

Sinar Hidayah said...

HIhi tajamnye kasut akak tu. Cucuk orang best tau hihihi ^_-

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

wahhh kasut baru hehe...

tapi sofia agk cerewet sikit bab2 pilih kasut full covered..kaki sofia senang melecet...sofia selesa dgn jenis primevera je..lain dah test..memang xblh masuk..hihi

regards,
Unsmiley